Österrike/Schweiz

Salzburg - till tonerna av "The Sound of Music"

Datum: 26/5, 4/8  2018    
Antal Dagar: 8

På den här resan får alla sina sinnen mättade. Mysiga Salzburg med klapperstensgator, vackra torg, "The Sound of music", Mozarts födelsehus och pampiga barockbyggnader. Vackra Salzkammergut med sitt sjödistrikt och små pittoreska byar som t ex St Wolfgang. 

Tyrolen - Kirchberg

Datum: 21/7, 25/8  2018 
Antal Dagar: 8
En resa som passar ALLA! Livsnjutare, den lata samt det gästvänliga Tyrolen i Österrike.

Igls - Österrike deluxe

Datum: 7/7  2018

Antal Dagar: 9

Igls är sedan flera århundraden känd som rekreationsort med många vandringsleder och fantastisk natur. Vi bor på fantastiska Sporthotel Igls mitt i byn, och varje kväll serveras 5-rätters middag. Under våra dagar i Österrike väljer ni om ni vill stanna i Igls och njuta av hotellet och dess faciliteter, vandra i alperna, följa med på någon eller flera av de utflykter vi erbjuder. Valet är ditt!


Wien

Datum: 13/5, 25/8  2018    
Antal Dagar: 8
Äntligen har vi en resa till kaféernas, musiken och valsernas stad Wien!  Födelseort för flera av världens främsta kompositörer och en stad av slående vacker arkitektur.

Schweiz

Datum: 4/8  2018    
Antal Dagar: 8
Under den här resan kommer vi att uppleva stora delar av det lilla alplandet, njuta av den friska luften, pröva deras ost och choklad.  Resans höjdpunkt, en tågresa genom den schweiziska alpvärlden med fantastiska vyer som ni sent kommer att glömma!

Tyrolen Special

Datum: 16/9 2018    
Antal Dagar: 7

Följ med till landet mellan bergen - det gästvänliga Tyrolen i Österrike. Ett område som många av oss längtar till och gärna återvänder till. Vi bor fem nätter i Kirchberg, som är en charmig by med storslagen alpmiljö. Vi njuter av härlig frisk luft, helt enastående naturvyer samt husens balkonglådor som prunkar av blomster. Spännande utflyktsmål ligger nära och många olika alternativ på vandringsleder finns att välja på. På den här resan tar vi ut svängarna lite extra.


Flyg till Wien

Datum: 6/6  2018

Antal Dagar: 4

Följ med på resan till kaféernas, musikens och valsernas stad Wien! Staden är födelseort för flera av världens främsta kompositörer och en stad av slående vacker arkitektur. Njut av pampiga byggnader, slott med vackra trädgårdar, presidentpalatset i Hofburg, Sankt Stephanskatedralen! Wien innehåller mycket mer än Wienervals, Wienersnitzel, bakverk och Mozart!