Flyg till Wien - allas drömmars stad

Följ med på resan till kaféernas, musikens och valsernas stad Wien! Staden är födelseort för flera av världens främsta kompositörer och en stad av slående vacker arkitektur. Njut av pampiga byggnader, slott med vackra trädgårdar, presidentpalatset i Hofburg, Sankt Stephanskatedralen! Wien innehåller mycket mer än Wienervals, Wienersnitzel, bakverk och Mozart!

 

Dag 1. Till Wien

Vår anslutningsbuss tar oss till flygplatsen i Linköping varifrån vi flyger till Wien där vi landar efter lunch. Vår buss tar oss till Arte Hotel Wien där vi ska bo i tre nätter. På kvällen äter vi en gemensam middag på restaurang nära hotellet alla kvällar.

 

Dag 2. Stadsrundtur

Utmed Ringstrasse dyker storslagna palats upp från fornstora dagar

då kejsardömet stod på sin topp. Parlamentet med grekiska influenser liksom Habsburgarnas enorma palats, Hofburg är bara några exempel. Till fots tar vi oss en närmare titt på innerstaden med såväl Stefansdomen och Café Sacher.

 

Dag 3. Wien

Idag är hela dagen fri för eget förfogande. Er reseledare kommer med tips; lite shopping på Mariahilferstrasse, ett besök på något av stadens

många museum, en båttur på Donau, ett besök i Schönbrunn eller varför inte slå sig ner på ett av stadens många caféer och njuta av livet?

Staden är full av möjligheter.

 

Dag 4. Wien – Hemorten

Vår buss tar oss tillbaka till flygplatsen varifrån vi återvänder till Linköping där vår anslutningsbuss väntar på oss.

Detta ingår

Flyg till Wien - allas drömmars stad
Antal dagar: 4 dagar
Datum: 6/6 2018

 

Transfer flygplatsen i Sverige t/r, flyg Wien t/r, buss, vägskatter, logi i dubbelrum med dusch/bad och wc, 3 frukost och 3 middagar, utflykter enligt program, reseledare.


Pris: 6.890:-
Tillägg: Enkelrum 1.200:-
Valuta: Euro
Pass: Ja

Vårt hotell

 

Arte Hotel Wien****

ligger centralt vid Wiener Stadthalle nära ett nöjes- och shoppingcentra. Hotellet öppnade år 2017 och har gratis Wifi.

www.artewien.at

 

Boka

När du klickar på "Boka" kommer du till en ny sida där du bl.a. fyller i personuppgifter, väljer avreseort och bokar resan mm.