Kalifornien - Florida - Celebrity Infinity

Följ med på en riktig drömresa, en kryss från väst till öst på en resa genom Panama-kanalen från Kalifornien till Florida. Upplev stilla havet, Mexico, Guatemala, Colombia och karibiska havet. Under vår kryssning med Celebrity Infinity mår vi som prinsar och prinssessor!

Dag 1 till Los Angeles
Vi flyger från Landvetter på morgonen och mellanlandar i Frankfurt innan vi fortsätter över Atlanten till Los Angeles. Vi möts av transferbuss som tar oss till vårt hotell.
Dag 2 Los Angeles
Idag gör vi en rejäl stadsrundtur (6 timmar) där vi ser bla Hollywood.

Dag 3 Los Angeles
Idag har vi en ledig dag, men vill du så ordnar vår reseledare en tur till Venice Beach. Hakar du på?

Dag 4 Ombordstigning
Frukost och avresa till kryssningsterminalen under förmiddagen. Idag skall vi gå på vår kryssningsbåt som kommer bli vårt hem för 15 nätter. Väl ombord bekantar vi oss med vårt fantastiska fartyg, Äter lunch, kanske provar poolen eller så strosar vi bara runt och upptäcker allt ombord.

Dag 5 Till havs
Idag är vi på havet hela dagen, och det blir aldrig långtråkigt! Ombord erbjuds en mängd olika aktiviteter, t.ex. tävlingar och underhållning i salongerna eller ute på däck. För den som vill hålla sig i form finns ett fint gym. Men troligen vill de flesta lata sig kring någon av de fina poolerna i en solstol och här sitter vi gärna länge och bara kopplar av. Det ingår helpension, d.v.s. vi har frukost, lunch och middag inkluderat ombord på fartyget. Vissa kvällar är det lite mer uppklätt varför kostym/kavaj bör finnas i bagaget. På fartygets scener visas imponerande shower med professionella artister. Vill vi kan vi koppla av i någon bar, jazzklubb, på ett dansgolv eller prova lyckan i kasinot.

Dag 6 Cabo San Lucas – México
Cabo San Lucas är en virvlande badort belägen där den Kaliforniska bukten möter Stilla havet. Stränderna här varierar från det lugna vattnen vid Sea of Cortez och Playa del Amor till de vilda böljorna vid Zippers, som är ett surfparadis.

Dag 7 Puerto Vallarta México
Puerto Vallarta erbjuder strandliv, shopping och lugnt varmt hav vid Stillahavskusten i tequilans hemland.

Dag 8, 9 Till havs

Dag 10 Puerto Quetzal, Guatemala
Puerto Quetzal är Guatemalas största och viktigaste hamnstad.

Dag 11 till havs

Dag 12 Puntarenas Costa Rica
Puntarenas är en lugn och stilla hamnstad på Costa Ricas västkust. Ett populärt resmål för landets lokalbefolkning och lite bortom det allra största turistfällorna.

Dag 13 Till havs

Dag 14 Vi kryssar genom Panama kanalen
Panamakanalen skär genom Panamas smalaste del och gör det möjligt att ta ”genvägen” mellan Atlanten och Stilla havet via Gatunsjön. Medan fartyget seglar i Panamakanalen så ta dig tid att beskåda det vackra landskapet runtomkring.

Dag 15 Colòn Panama
Colòn ligger i hjärtat av landets rika historia. Denna viktiga hamnstad ligger bar en timmes körtid från Panamas viktigaste attraktioner. Så det är lätt att leta sig fram till Panama Railroad, Gatun Locks, och den gamla spanska fästningen Fort San Lorenzo.

Dag 16 Cartagena Colombia
Cartagena ligger vid den karibiska kusten i norra Colombia och har en otroligt fin gammal stad i spansk kolonialstil. Upplev det livliga folklivet och det tropiska klimatet som ger fina möjligheter för sol och bad året runt.

Dag 17, 18 till havs

Dag 19 Fort Lauderdale – Miami
Vi stiger i land i Fort lauderdale, där väntar en buss på oss. Vi börjar med att åka söderut mot Miami där vi gör en stadsrundtur. Vi checkar in under eftermiddagen på vårt hotell på South Beach.

Dag 20  Miami
Njut av Florida, ”solskensstaten”, en sista dag.

Dag 21-22 Miami och hemåt
Efter frukost vid lunchtid kommer vår buss som tar oss till flygplatsen. Flyg mot Frankfurt under natten. Vi byter mot Landvetter och väl där möter vår anslutningsbuss oss för färd mot Linköping som vi når tidig kväll.

Detta ingår

Kryss Kalifornien - Florida

Antal Dagar: 22 dagar
Datum: 6/10 2017
Anslutningsbuss t/r, flyg t/r USA enligt program, flygskatter, mat ombord på flyg, del i dubbelrum, 5 frukost i USA, buss och utflykter enligt program, kryssning, del i insides dubbelhytt, (utsides mot tillägg) 15 helpension, dricks, färdledare
Pris: 37.900:-
Tillägg: tillägg för utsideshytt 4.590:- (inklusive drykespaket)
Avresa: Meddelas vid bokning
Valuta: Dollar
Pass: Ja
Visum: a - ESTA (14 dollar) nödvändigt.

Vårt hotell

Med kök i världsklass och ett stort urval av aktiviteter. Nattklubbar och barer med god stämning långt in på småtimmarna ger ett perfekt slut på en dag full av unika upplevelser.
Fakta om fartyget
Antal gäster: 2,046
Bruttovikt i ton: 91,000
Jungfrufärd: Mars 2001
Längd: 294 meter
Antal däck: 12

 

Los Angeles
Hilton Garden Inn****
Beläget i Marina del Rey, inte långt från Venice Beach. Marina del Rey ligger precis vid havet och det finns fina möjligheter till promenader i området. På hotellet finns pol och gym. Gratis WiFi i alla rum.

Pismo Beach
Oxford Suites***+
Ba hotell med pool.

San Francisco
Comfort Inn By the Bay***
Bra beläget, inte så långt från Fishermans Wharf. Gratis WiFi på hotellet.

Las Vegas
Excalibur hotel****
Bra hotell med alla bekävmligheter. Mycket shopping och många restauranger. Stort läckrt poolområde med flera pooler och bubbelpooler.

Boka

När du klickar på "Boka" kommer du till en ny sida där du bl.a. fyller i personuppgifter, väljer avreseort och bokar resan mm.