Julmarknad Berlin

Vår närmaste storstad fylld med ny djärv arkitektur blandat med historiska byggnader. Historiens vingslag är alltid nära oavsett om det är gammal eller modern historia.  Kulturen blomstrar som aldrig förr och restaurangerna är otaliga. I ett vackert julpyntat Berlin finns ca 50 julmarknader på olika platser och vi besöker några av dem.

Coronainformation

De flesta restriktioner i Tyskland är borttagana dock krävs det i vissa delstater munskydd i kollektivtraken och på apotek.

Handsprit kommer att finnas ombord på bussen.  

Ingår och villkor

INGÅR
Bussresa, färjor, vägavgifter, del i dubbelrum , 3 frukost samt reseledare. 100kg shoppingvikt

TILLÄGG
Enkelrum 1240:-
Stadsrundtur  200:-
Platsbokning i bussen 100:-

VALUTA
EUR Euro

VIKTIGT
Allmänna och Särskilda resevillkor gäller, se vår katalog eller vår hemsida www.vikingbuss.com / www.ringarums.se  


Vi reserverar oss för ev. valuta- och skatteförändringar och förbehåller oss därmed rätten att justera priset pga nämnda förändringar som ligger utanför vår kontroll och uppkommit efter det datum då resan producerades

Dagsprogram

 • Dag 1

  Via färjorna Helsingborg-Helsingör och Gedser-Rostock når vi Berlin framåt kvällen och
  checkar in på vårt hotell, Hotel Berlin Berlin**** centralt beläget centrum väst. Ca 80 mil.

 • Dag 2

  Idag erbjuder vi en intressant stadsrundtur då vår kunniga reseledare berättar om Berlins intressanta historia och byggnader etc. Vi åker Unter den Linden i forna öst och Kurfürstendamm i väst. Vi passerar kända platser och byggnader såsom Potsdamer Platz, Brandenburger Tor, Riksdagshuset och mycket, mycket mer. Vi avslutar rundturen vid lunchtid och under eftermiddagen finns gott om tid för julmarknad och egna strövtåg.
  Pris stadsrundtur: 200,--
  På kvällen, för de som önskar, finns möjlighet att följa med på kvällstur med middag. Pris beroende på arrangemang.

 • Dag 3

  Frukost. Hela dagen är er fria tid med julmarknader. Er reseledare ger er gärna information om vad som är intressant i Berlin och även förslag på restauranger mm.

 • Dag 4

  Så var det dags att säga ”Auf wiedersehen” för den här gången. Vi lastar in vårt bagage och rullar tillbaka samma väg som vi kom. Naturligtvis hinner vi med lite shopping i Rostock. Vi beräknas vara åter i Östergötland framåt 22-tiden.