Jul på Örenäs Slott

Lämna stöket hemma och fira julen i härlig slottsmiljö på Örenäs Slott. Det blir en klassisk jul med skånsk julmat, glögg, glada julsånger, skinkprovning och pyntning av slottsgranen. Örenäs ligger på vackra skånska kusten med
en fantastisk utsikt över ett glittrande Öresund och Ven. Med den lilla fiskebyn Ålabodarna precis nedanför slottet och Glumslövs backar alldeles i närheten erbjuds en fantastisk miljö för promenader.

Dag 1. Till Örenäs
Vår resa startar under morgonen och vi styr kosan söder ut mot Örenäs Slott. Under vägen stannar vi på lämpligt rastställe för paus och anländer till Örenäs Slott i god tid till skinkprovning och afternoon tea. Sen blir det Cocktailparty och pyntning av slottsgranen. Dagen avrundas med en trerätters middag i restaurangen och kaffe i slottets salonger.

Dag 2. Örenäs
Efter en god natts sömn äter vi en härlig frukost och därefter börjar de trevliga julaftonsaktiviteterna. Slottets julbord, kaffe/glögg till Kalle Anka och tomten som kommer på besök. Busstur till julbönen i Glumslövs kyrka.  Trerättersmiddag och en härlig stund med spel och kaffe i salongerna.

Dag 3. Örenäs
Juldagen början med julotta i Glumslövs kyrkan och julfrukost. Sen tar utomhusaktiviteterna vid som avslutas med varm härlig dryck innan det är tid för slottets juldagslunch med kaffe och kaka. Lite vila eller en promenad kanske lockar innan det är cocktailparty och trerätters middag med kaffe.

Dag 4. Hemresa
Efter julfrukosten och våra härliga dagar är det dags att återvända till vår del av Sverige. Vi tar farväl av Örenäs Slott och deras omtänksamma personal för denna gång. Vi stannar för pauser på lämpliga platser under hemresan. GOD JUL!

Detta ingår

Jul på Örenäs Slott
Antal dagar: 4 dagar
Datum: 23/12 2017
Resa i helturistbuss t/r, del i dubbelrum, all mat och arrangemang enligt program, reseledare.
Pris: 6.590:-
Tillägg: 2.000:- enkelrum
Avresa: Meddelas vid bokning

Vårt hotell

Örenäs Slott

Boka

När du klickar på "Boka" kommer du till en ny sida där du bl.a. fyller i personuppgifter, väljer avreseort och bokar resan mm.