Köpenhamn - Oslo X

Upplev ”dejlige” Köpenhamn och ”herlige” Oslo på samma tur! Vi njuter av havet mellan Köpenhamn och Oslo under vår kryss med DFDS moderna färjor. I båda huvudstäderna gör vi rundturer med lokalguide och får också tid att på egen hand upptäcka folklivet, miljön och shoppingen.

Dag 1. Till Köpenhamn
Vi åker från hemorten under morgonen till Köpenhamn via Öresundsbron. Egen tid i ”Dronningens by” för lunch och promenad på Ströget innan det är dags att gå ombord på färjan. Turen tar oss genom Öresund innan det är dags för middag. Ombord äter vi buffé med mycket skaldjur och annat gott. Dans till orkester i nattklubben för de som önskar, kanske lite shopping eller bara sitta i någon av barerna och njuta.

Dag 2. Oslo
Frukostbuffé och därefter chans att se färjan segla upp genom Oslofjorden från första parkett. Vi kör en rundtur i Oslo med lokalguide som tar oss via den nya fina Operan, Vigelandsparken och Aker Brygge och mycket annat. Under eftermiddagen fri tid på egen hand på Oslos paradgata Karl Johan innan det är dags att återvända till färjan. Ombord väntar en 2-rätters middag och därefter står alla färjans begivenheter till vårt förfogande.

Dag 3. Köpenhamn – Hemorten
Frukostbuffé innan ankomst till Köpenhamn där vi gör en rundtur med vår buss och äter lunch på egen hand. Åter i Linköping vid ca 21:00.

Häng  med på vår resa 16/5 och fira 17:de maj i OSLO med oss och Norska folket!

Detta ingår

Köpenhamn - Oslo X
Antal Dagar: 3 dagar
Datum: 1/5, 16/5, 11/9 2017
Bussresa i helturistbuss, alla broavgifter, vägskatter, del i 2-bädds INSIDES hytt med båda sängarna på golvet, 2 frukostbuffé, 1 middagsbuffé inkl 1 dryck, 1 x 2-rätters middag inkl 1 dryck.
Pris: 2.750:-
Tillägg: enkelhytt 400:-
Avresa: AVRESETABELL A
Valuta: DKK, NOK
Pass: Ja

Vårt hotell

2-bädds INSIDES hytt med båda sängarna på golvet

Boka

När du klickar på "Boka" kommer du till en ny sida där du bl.a. fyller i personuppgifter, väljer avreseort och bokar resan mm.