Skip to main content

Rostock Påskmarknad

Rostock vet hur man firar påsk! Här har man en gammal tradition med påskmarknad i centrum med marknadsbodar där man säljer lokalt hantverk, mat, påskgodis och blommor. Här finns trevliga ölpubar, korvkiosker, karuseller och ett trevligt folkliv. 

Fritextsökning

Coronainformation

Vi kommer att boka max 40 personer, då vi har plockat ut säten i bussen för att få Coronaavstånd till nästa säte. Alla kommer att få tilldelad plats, vilket är klart när ni kliver ombord. Meddela oss vid bokning om ni reser tillsammans med några.

Just nu råder restriktionerna att alla ska bära munskydd på färjor och på alla offentliga platser, förutom när man sitter på restaurang och vid bord. Vilket var och en tar med sig.

Danmark kräver just nu personbevis som styrker er adress, hemort och län.

Handsprit kommer att finnas ombord på bussen.  

Ingår och villkor

Ingår: Bussresa, färjor, vägskatter, del i dubbelrum, 2 frukost, reseledare och 150kg shopping 

Tillägg:
Enkelrumstillägg: 550:- 

 

Dagsprogram

  • Dag 1.

    Avresa från hemorten på morgonen med första rast i Ljungby. Sen via Helsingborg-Helsingör till Gedser där vi tar färjan till Rostock som avgår kl. 15.00 och anländer Rostock kl. 16.45. Väl där åker vi raka vägen till Penta Hotel****, beläget mitt på gågatan.

  • Dag 2.

    Vi börjar dagen med att åka och handla på Calles. När vi kommer tillbaka till Rostock så gör vår reseledare en stadsrundtur för de som vill. Resten av dagen är det bara att njuta av den trevliga påskmarknaden.

  • Dag 3.

    Efter frukost beger vi oss hemåt. På kvällen är vi tillbaka på våra hemorter.

Resekalender
29/7Kirchberg - Innsbruck och Örnnästetfrån 8 990:-
9/8Rostock Måndagsbussenfrån 1 390:-
11/8Dalslandfrån 3 990:-
16/8Rostock Måndagsbussenfrån 1 390:-
20/8Kielkryssningfrån 2 390:-