SAALBACH med Linköpings och kanske Sveriges trevligaste skidgäng!!

Vi åker som vanligt Fredag morgon för att vara framme i Saalbach på Lördag morgon. Vi börjar med frukost på Sporthotel Berger som ligger mitt inne i Saalbach utmed gågatan som kantas av affärer, restauranger och barer, inom 150 m har vi 3 liftar som går upp åt olika håll. Läget är fantastiskt, här kan man prata om ski out/ski in !!! Skidsystemet Saalbach-Hinterglem-Leogang-fiberbrunn är ett av Österrikes största och mysigaste skidsystem! Det vimlar av gemytliga restauranger uppe ibland bergen. Dessutom har Saalbach alpernas bästa Afterski ….Minst 2 dagar går bussen till Kaprun där vi kan njuta av fantastisk glacierskidåkning. På hotellet brukar det vara live underhållning ett par gånger i veckan kanske både Elvis och Tom Jones kommer på besök… Vi har som vanligt kvar rummen hela  Fredagen fram till avresa och efter middagen åker vi hemåt. Hemma på Lördag kväll.

Detta ingår

Skidresa - Saalbach
Antal dagar: 9 dagar
Datum: 16/3 - 24/3  2018   
Bussresa Östergötland-Saalbach, del i dubbelrum med dusch/bad och wc,

7 frukost och 7 middag. (Liftkort tillkommer)
Pris: 8 450:- Sek
Tillägg: 1000:- enkelrum
Valuta: Euro
Avresa: Meddelas vid bokning

Vårt hotell

Sporthotel Berger är ett centralt beläget hotell i Saalbach. Hotellet är 4-stjärningt men lite 70-80 tal med heltäckningsmattor osv. Rummen har varierad storlek en del med balkong andra utan. Det finns en fräsch inomhuspool, bastu och en trevlig bar i etage där man brukar ha live underhållning ett par gånger i veckan.

Boka

När du klickar på "Boka" kommer du till en ny sida där du bl.a. fyller i personuppgifter, väljer avreseort och bokar resan mm.