Uttendorf

Följ med till Uttendorf och trivsamma Stubacher Hof där Maj-Inger välkomnar oss.

Uttendorf ligger i Stubachdalen i Pinzgau, inramat av berg och dalar mellan Zell am See och Mittersill.

Här välkomnas vi med värme och stor gästfrihet. Varje kväll serveras vi en 3-rättersmiddag.
Vi åker hemifrån fredag eftermiddag och anländer till Uttendorf lördag lunch/eftermiddag. Nu har vi 6 härliga skiddagar framför oss.

Vi tar vår buss till olika skidområden beroende på väder, snöförhållande och hur andan faller på. Skidområdena är många och vi väljer bland annat mellan Gerlos/Königsleiten, Saalbach/Hinterglemm, Zell am See, Bad Gastein eller varför inte någon av glaciärerna Kaprun eller Wiessee!

Gott om nöjen finns det i närbelägna Zell am See, dit man tar sig med tåg, buss eller taxi. Skulle man vilja göra något annat en dag istället för att åka skidor, kan vi varmt rekommendera SPA i Kaprun. Ett nybyggt badparadis med inom och utomhus pooler, bubbelpooler i alla format, vattenrutschkana och flera olika bastuvariationer mm.

När dagen för hemresan kommer så har vi rummen kvar hela dagen så ni kan åka skidor. Innan vi sätter oss i bussen avslutar vi vistelsen med en gemensam middag.

Detta ingår

Uttendorf
Antal dagar: 9 dagar
Datum: 3/3-11/3 2017
Bussresa från Östergötland eller Borås till Uttendorf, del i dubbelrum med dusch/bad och wc, 6 frukost och 7 middag
Pris: 6 900 Sek
Tillägg: 600:- enkelrum
Valuta: Euro
Avresa: Meddelas vid bokning

Vårt hotell

Stubacher Hof, Uttendorf
Här välkomnar oss Maj-Inger

Boka

När du klickar på "Boka" kommer du till en ny sida där du bl.a. fyller i personuppgifter, väljer avreseort och bokar resan mm.