Spanien

I Spanien finns det möjlighet till sol och bad på exempelvis Kanarieöarna och Mallorca, men där finns också bergskedjan Pyrenéerna, Kantabriska bergen och nationalparker som Ordesa och Picos de Europa, vilket ger möjlighet till att även se och uppleva djur och natur. Dessutom finns det mycket annat såsom museer och olika evenemang. Spanien är världens näst största turistland och antalet besökande turister har utvecklats från cirka 28 miljoner år 1973 till cirka 59 miljoner år 2007. 


Gran Canaria

Datum: 7/3  2018    
Antal Dagar: 13
Lämna slask och vinterrusk hemma och följ med oss till  San Agustin. Vi bor på trevliga IFA Interclub Atlantic som ligger så att man kan se ut över havet, stranden ligger 500m bort.

Barcelona - Mallorca

Datum: 24/8  2018    
Antal Dagar: 16

Gaudís fantastiska Barcelona med sina sandstränder mitt inne i centrum, pampiga byggnader och mysiga gränder kombinerar vi med klassikern Mallorca. 

 

Almuñécar

Datum: 3/3, 7/4, 22/4  2018 

Antal Dagar: 15 & 18

Följ med oss till ”tropiska kusten” i Spanien där man odlar fullt av exotiska frukter som avokado, mango och papaya – därav kustens namn! 


Andalusien med Gibraltar

Datum: 3/10  2018    
Antal Dagar: 9

Förläng sommaren och upplev underbara Andalusien. Närheten till havet och det ofta närvarande solskenet, 300 soldagar per år ligger bakom det välkända smeknamnet på kuststräckan, Costa del Sol. 

Ett kontrasternas landskap med snötäckta toppar i Sierra Nevada och vackra vita byar, inbäddade i härlig grönska. Här kan man njuta av kulturen samtidigt som man njuter av mycket god mat. 

Barnbussen Disneyland Paris

Datum: 4/7  2018    
Antal Dagar: 12
Härliga resor särskilt ägnade åt familjer! Vi kombinerar Medelhavets varma, härliga bad med häftiga, roliga och alldeles underbara Disneyland Paris!