Costa Brava Lloret de Mar direktbuss

På Costa Brava kusten finner Du allt som gjort Spanien så populärt. Stränder med slösande sol, restauranger och barer, häftigt nöjesliv och massor av glada människor på semester! Lata dagar i solskenet och långa ljumma kvällar är vad kropp och själ behöver på semestern. Costa Brava betyder Vilda Kusten och har över 300 soldagar om året. Varför den kallas så är inte svårt att förstå. Här finns taggiga klippor, branta stup och dramatiska scenerier. Men mellan klipporna finns ljuvliga sandstränder som gjorda för avkoppling.

Dag 1 Hemorten -
Avresa från hemorten tidigt på morgonen. Vi åker färja mellan Helsingborg och Helsingör (20 min) och mellan Rödby och Puttgarden (45 min). Under natten åker vi genom Tyskland och in i Frankrike.

Dag 2 - Lloret de Mar
Frukost i trakten av Lyon. Vi beräknas vara framme i Spanien vid 16.30-tiden. Ca 250 mil

Dag 3-8 Lloret de Mar
Sola, bada och ät gott. Du har semester. Vill Du kan din reseledning tipsa om olika utflykter. Kanske en båttur till mysiga Tossa?

Dag 9 Lloret de Mar -
Avresa under förmiddagen. Normalt samma väg hem som ner.

Dag 10 - Hemorten
Beräknad återkomst till Linköping ca kl. 21:30. Ca 250mil

VÅRA UTFLYKTER
Barcelona – Heldagstur till den glittrande miljonstaden Barcelona som kryllar av vackra hus, kyrkor och parker. Bland stadens främsta landmärken finns den sagolika ofärdiga katedralen Sagrada Família. Fotbollsfantaster älskar Barcelona FC:s gigantiska hemarena Camp Nou. Pris: 300:-

Tossa de Mar – Vi gör en båttur utmed kusten och njuter av den ”Vilda kustens” häftiga natur. Vi stannar i Tossa och förförs av de smala gränderna i den gamla staden Vila Vella från 1100-talet. På återresan åker vi buss och får möjlighet till något fint fotostopp. Pris 200:-

Detta ingår

Costa Brava Lloret de Mar direktbuss

Antal dagar: 10 dagar
Datum: 8/9 2017
Bussresa i helturistbuss, del i dubbelrum, 7 frukost, 7 middag
Pris: 6.990:-
Tillägg: enkelrum 1.490:-
Avresa: AVRESETABELL A
Valuta: Euro
Pass: Ja

Vårt hotell

Aquarium hotell & SPA****superior
Hotel Aquarium****S ligger omgivet av en trädgård i ett lugnt område i Lloret, bara 400 meter från stranden i Fenals. Till Lloret de Mars centrum är det 800 meter. På hotellet erbjuds en gratis WiFi-zon, ett spa och 2 utomhuspooler. Alla luftkonditionerade på hotellet har egen balkong och satellit-TV. Värdeskåp och minikylskåp finns att hyra. Restaurangen på Aquarium tillagar en varierad buffé i ett öppet kök. Det finns även en bar och det erbjuds underhållning varje dag.

Boka

När du klickar på "Boka" kommer du till en ny sida där du bl.a. fyller i personuppgifter, väljer avreseort och bokar resan mm.

 

Ring för bokning av specifik plats i bussen.