Costa Brava Malgrat de Mar

Följ med på en resa till härliga Costa Brava. Ett perfekt resmål, inte så lång flygresa och ett mycket fint hotell. Hotellet tillåter inte barn så ni kommer att kunna njuta av härliga lugna och lata dagar vid poolen. Vi erbjuder dessutom trevliga utflykter bla. till närbelägna världsstaden Barcelona .

Dag 1. Linköping Arlanda-Barcelona.
Vi blir upphämtade av vår buss som tar oss till Arlanda där flyget avgår kl. 05.55 till Barcelona. På flygplatsen står en Transferbuss och väntar, för att ta oss de 8 milen till Malgrat de Mar en charmig fiskeby. Medan de omkringliggande semesterorterna är mer moderna, har Malgrat de Mar bevarat sin spanska charm. Stadens mysiga centrum har ett bra urval av restauranger och butiker, förutom sin mysiga stadskärna är Malgrat de Mar känt för sin underbara 4,5 kilometer långa sandstrand.

Dag 2–7. Malgrat de Mar
Nu har vi fullt upp med att ta det lugnt. Njut av lata dagar vid poolen eller stranden, vandra och uppleva nya vyer eller följ med vår reseledare på spännande utflykter.


Dag 8. Barcelona-Arlanda Linköping.
Tidig avresa från vårt hotell då vårt flyg går kl.10.25 och vi landar på Arlanda kl. 13.55. Vi är hemma igen ca kl.18.00.

VÅRA UTFLYKTER (minst 15 deltagare på utflykterna)
Barcelona – Heldagstur vi åker en guidad stadsrundtur till den glittrande miljonstaden Barcelona, som kryllar av vackra hus, kyrkor och parker. Bland stadens främsta landmärken, finns den sagolika ofärdiga katedralen Sagrada Família. Fotbollsfantaster älskar Barcelona FC:s gigantiska arena. Pris: 300:-

Montserrat – Halvdagstur till Katalanernas vallfärdsort och heliga kloster, som befinner sig på det sågtandade berget Montserrat där Kataloniens skyddshelgon ”Den Svarta Madonnan”, La Moreneta beses i basilikan. Pris: 250:-

Båttur– Vår reseledare ordnar någon trevlig båttur för de som vill.
Pris: Beroende på arrangemang.

Detta ingår

Costa Brava Malgrat de Mar

Antal dagar: 8 dagar
Datum: 16/9 2017
Anslutningsbuss t/r, flyg t/r Spanien, transfer i Spanien, del i dubbelrum, 7 frukost, 7 middag, reseledare
Pris: 7.990:- (ord pris 9100:-)
Tillägg: enkelrum 1.660:-
Avresa: AVRESETABELL A
Valuta: Euro
Pass: Ja

Vårt hotell

Aqua hotel Silhouette & Spa - Adults only****

Hotellet ligger 250 meter från stranden. Här finns en stor trädgård med 2 pooler och spa. Alla rum har gratis Wifi, luftkonditionering, gratis värdeskåp, litet kylskåp och platt-TV. I badrummet finns gratis badprodukter och hårtork. Mot en extra kostnad har du tillgång till spa med fitnesscenter, inomhuspool, massage och andra behandlingar.

Boka

När du klickar på "Boka" kommer du till en ny sida där du bl.a. fyller i personuppgifter, väljer avreseort och bokar resan mm.

 

Ring för bokning av specifik plats i bussen.