Gran Canaria

Lämna slask och vinterrusk hemma och följ med oss till  San Agustin. Vi bor på trevliga IFA Interclub Atlantic som ligger så att man kan se ut över havet, stranden ligger 500m bort. Under vistelsen har vi All-inklusive så man behöver inte tänka på matlagning eller vad drinken kostar vid poolen ,allt ingår, så himla enkelt bekvämt och billigt ! Poolen är uppvärmd och självklart har vi reseledare med under hela resan.

Dag 1 Östergötland – Gran Canaria
Vår buss hämtar upp på någon av våra påstigningsplatser i Östergötland på morgonen för färd mot Arlanda. Planet avgår kl.11.05 mot Las Palmas där vår transfer väntar för att ta oss till Hotellet.


Dag 2 -12 Gran Canaria
Nu har vi fullt upp med att ta det lugnt!  Vår reseledare ordnar med olika trevliga utflykter, för de som vill, såsom tur till Las Palmas, turer ut på Gran Canaria och vandringar längs natursköna stigar.

Dag 15 Gran Canaria – Arlanda
Under förmiddagen checkar vi ut och lämnar Playa Inglés för att ta oss till flygplatsen. Flyget går under eftermiddagen åter mot Arlanda. Där väntar vår buss för vidare färd till hemorten.

Våra utflykter
San Agustin och Playa Inglés  – en introduktion
Följ med vår reseledare på en promenad genom de två trevliga semesterorterna. Vi ser de bästa stränderna, de trevligaste barerna och självklart vår reseledares hemliga smultronställen. Utflykten ingår i resans pris.

In i berget och upp på berget – Grottfolket och vackra vyer
Det bor ca 2500 personer i grottor på ön. Flest bebodda grottor finner man i den vackra Guayadequedalen som vi besöker. Vi får möjlighet att kika in hos en familj i deras grotta och också träffa människorna. Förutom det lilla kapellet ser vi även en grottrestaurang, smakar det med fika eller lunch? Därefter upp på Gran Canarias högsta berg varifrån vi har en vidunderlig utsikt över ön. Pris 30 Euro

Las Palmas med rundtur och shopping
Vi ser de två äldsta stadsdelarna där spanjorerna slog sig ner för att kristna och erövra ön 1478. Vi besöker Saluhallarna, Sankta Anna katedralen och de som vill kan besöka Columbusmuseet. Kanske lite shopping på gågatan La Triana innan vi avslutar vid Las Canteras stranden. Pris 30 euro


Puerto Mogán
Vi åker en tur till Puerto Mogan, här hålls Gran Canarias största marknad varje fredag. Själva staden är mycket vacker med ett kanalsystem som påminner om Venedig. De som vill följer med på en trevlig lunchrestaurang där vi kan äta lunch. (ingår ej) Pris 30 euro

Tapaskväll
Vi får flera goda tapasrätter och en halv flaska vin. Under kvällen blir det också dans, Blir kvällen kanske sen? Transport ingår till restaurangen. Pris beroende på arrangemang, (20-35 euro). Vår reseledare ordnar fler utflykter på plats, dessa ordnas beroende av vad som pågår med tex karneval eller marknader etc.

Detta ingår

Gran Canaria

Antal dagar: 15 dagar
Datum: 8/3 2017
Transfer till Arlanda t/r, flyg t/r Las Palmas, flygskatter, del i dubbelrum med bad/dusch och wc. All-inklusive under hela vistelsen (gäller inhemsk dryck). Svensk Reseledare.
Pris: 13 700:-
Tillägg: 2 650:- enkelrum
Avresa: Meddelas vid bokning
Valuta: Euro

Vårt hotell

IFA Interclub Atlantic***+
Bra hotell beläget 500 meter från stranden uppe på en höjd med vidunderlig utsikt över havet och Mas-Palomas vidsträckta sanddyner. Vi har all-inklusive under hela vistelsen, dvs mat (alla måltider) och dryck (inhemsk) ingår. På hotellet finns bla flera olika pooler, tennisbanor och fantastiska möjligheter till avkoppling. Alla rum har balkong.

Boka

När du klickar på "Boka" kommer du till en ny sida där du bl.a. fyller i personuppgifter, väljer avreseort och bokar resan mm.