Barnbussen - Barnsligt kul semester. Medelhavet, Disneyland Paris.

Härliga resor särskilt ägnade åt familjer! Vi kombinerar Medelhavets varma, härliga bad med häftiga, roliga och alldeles underbara Disneyland Paris! Resan till och från kör vi i vår egen ”Barnbuss”. Ombord har vi anpassat resan att passa barn. Vi har tävlingar, visar fler filmer alla självklart på svenska och barntillåtna! På menyn ombord har vi mat som passar våra yngre resenärer. Nere vid Medelhavet gör vi speciella familjeutflykter med mycket bad! Följ med oss ombord på Barnbussen - välkommen med på en ”Barnsligt kul semester”

Sagolandet där drömmar blir verklighet
Vi är hela 2 dagar på Disneyland Paris. Detta är ett sagolikt semestermål med massor av sevärdheter för både stora och små. Upplev romantiken och äventyren i Disneyland Paris. Här kan vi träffa våra favoriter i sagans värld och uppleva stämningen i parken som ständigt utvecklas. Vi bor på något av de parknära hotellen.

 

Medelhavet
Vi kör till den trevliga semesterorten Blanes på Costa Brava. Här bor vi på hotell Blaumar eller Blaucel, beläget nära stranden i Blanes. På hotellet finns stor utomhuspool, barnpool och lekplats. Vi kommer under veckan göra utflykter till Barcelona, Marineland och båtturer med bad på andra stränder än Blanes.

 

Resplan 12 dagar
Vi åker onsdag förmiddag från Sverige till Disneyland som vi kommer till torsdag morgon. Torsdag & fredag på nöjesparken. Fredag kväll avreser vi till Spanien. Vi ankommer till Blanes tidigt på förmiddagen. Våra rum får vi under eftermiddagen, våra väskor lägger vi därför i bagagerummet och beger oss till härliga bad i Medelhavet. Vi stannar till kommande lördag då vi reser hemåt på förmiddagen. Åter i Helsingborg på söndag ca 11:00 där anslutningsbussar väntar för fortsatt färd hemåt.

Detta ingår

Barnbussen - Barnsligt kul semester.
Medelhavet och Disneyland Paris.
Antal dagar: 12 dagar
Datum: 4/7  2018


Bussresa, färjeresor, vägavgifter, 1 natt med kontinental frukost utanför Disneyland Paris, 2 dagars entrée till Disneyland park och Disneyland Studios, 7 nätter med helpension i Spanien, Avskedsparty, reseledarservice


Blaumar
Pris vuxen: 9.990:-
Pris barn 13-17: 2.400:-
Pris barn 3-12: 5000:-


Blaucel
Pris vuxen: 10.290:-
Pris barn 13-17: 2.400:-
Pris barn 3-12: 5.300:-


Valuta: Euro
Pass: Ja

Vårt hotell

Välj ett av våra hotell i Blanes

 

 

Vi använder oss av två systerhotell, Blaucel och Blaumar. Båda ligger ca 100 meter från den fina stranden och 1500 meter från centrum. Båda hotellen har pool och barnpool. Helpension serveras på hotellen i bufféform. Samtliga rum har balkong, tv, safe, dusch och toalett. Minibar mot tillägg. Blaucel byggdes i mitten av 2000-talet och Blaumar renoverades 2007. Blaucel är ett modernare hotell, men utrymmena utomhus är större på Blaumar. 

Boka

När du klickar på "Boka" kommer du till en ny sida där du bl.a. fyller i personuppgifter, väljer avreseort och bokar resan mm.

 

 

*Glöm ej välja vilket hotell ni vill bo på, Blaumar eller Blaucel!