Skip to main content

Sydtyrolen

Skidresa till SydTyrolen och Skidorten Predazzo

Gillar man breda välpistade backar och sol så är Italien ett perfekt resmål!
Vi åker till den lilla orten Predazzo beläget i dalen Val di Fiemme.
Här bor vi på 4-stjärniga Ancora Active Hotel.

Det fantastiska skidområdet Latemar med massor av härliga välpreparerade pister ligger 3 km från vårt hotell och dit tar man sig enkelt med hotellets transferservice eller det lilla turisttåget som går ofta.

Val di Fiemme/Obereggen består av 53 liftar, 80 nedfarter och 140 km preparerad pist. Ett fantastiskt skidområde med mycket att upptäcka och uppleva!
Skidområdet ingår även i det mer välkända Dolomiti Superski som består av totalt 12 olika dalar, 40 byar och smått ofattbara 1180 km pist med totalt 460 liftar!
Ett av världens största skidområde!

Fritextsökning

Ingår och Villkor samt Rabatter

INGÅR
Bussresa i buss ”Viking Class” med extra benutrymmen, del i dubbelrum 6 nätter, 6 frukost, 7 middagar, 7 eftermiddagssnacks, 2 dagar utflykt till Canazei.

TILLÄGG
Enkelrum 900:-, platsbokning i bussen 200:-.

RABATTER

Boka senast 10/10 så får ni 500:- rabatt per person

Med två fullt betalande i rummet (i mån av plats):
Barn födda upp till 2008 i 3:e/4:e bädd - 3000:- rabatt
Barn födda 2007 och tidigare/vuxna i 3:e/4:e bädd - 1.000:- rabatt

VALUTA
EUR Euro

PASS
Ja

Dagsprogram

 • Dag 1-2 - Hemorten - Predazzo

  Vi åker från Östergötland fredag morgon i vår bekväma buss ”Viking Class” med extra benutrymme och vi beräknas vara framme på lördag vid 14-tiden. Efter incheckning på hotellet har vi tid att bekanta oss med byn och ordna skidutrustning till de som behöver, ett besök i hotellets relaxavdelning kanske kan locka? Efter en välsmakande middag väntar sköna sängar!

 • Dag 3-7 Predazzo

  Underbar skidåkning i välpreparerade pister! Sol och snö varvat med god mat och trevlig gemenskap. Två gånger under veckan kör vi med vår egen buss bort till Canazei där man har möjlighet att åka ”Sella Ronda”. Man åker i en cirkel via skidområdena Val Gardena, Corvara, Arabba och Canazei. Det brukar ta hela dagen och man åker då inte samma backe två gånger någonstans, en härlig upplevelse!
  www.sella-ronda.info

 • Dag 8-9 - Predazzo - Hemorten

  På fredag har vi har en sista härlig dag på skidorna. Efter middagen på hotellet så sätter vi oss i bussen och styr hemåt. Vi beräknar att vara hemma på lördag vid 22-tiden.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
17/2Se allaSydtyrolenMer än 810 490:-BokaMer information

Hotell

Ancora Active Hotel
Ancora Active Hotel
Ett 4-stjärnigt hotell som är omtyckt och bra med fantastiska recensioner på olika bokningssidor som t ex booking.com. Hotellet är beläget 3 km från närmaste skidlift och dit har hotellet gratis trans...
Resekalender
5/12Julmarknad Wismarfrån 2 790:-