Shopping & Vinprovarresa

Följ med på en härlig kortresa till Tyskland. Här lär vi oss om viner och dess egenskaper tillsammans i mysiga byn Bannesdorf på gemytliga Gasthof Meetz. Tag med släkt och vänner på en trevlig tur till Tyskland!

Dag 1. Till Fehmarn
Avresa på morgonen för resa till Helsingborg-Helsingör färjan, genom Danmark till Rödby där vi färjar till Puttgarden. Vi åker till Burg där egen tid ges innan vi tar oss till hotellet där vi skall bo på Gasthof Meetz. Här blir det vinprovning av olika viner och därefter middagsbuffé. Efter middagen finns det möjlighet till whiskyprovning för de som önskar. (ca 650 km)

Dag 2. Shopping – hemresa
Frukost. Vi börjar med ett besök på Nielsen´s i Burg för shopping. Här finner man bra priser på de viner som vi provade under gårdagen och mycket annat. Samma färjor som på neresan tar oss hem till Sverige igen och vi beräknar vara i Linköping ca kl 22.00 (ca 650 km)

Detta ingår

Shopping & Vinprovarresa
Antal dagar: 2 dagar
Datum: 27/4, 7/10 2017
Bussresa i helturistbuss, logi i dubbelrum, 1 vinprovning, frukost, middag. Whiskeyprovning ingår ej. Max 75 kg shoppingvikt.
Pris: 1.590:-
Tillägg: enkelrum 200:-
Avresa: AVRESETABELL A
Valuta: Euro
Pass: Ja

Vårt hotell

Gasthof Meetz Burg

Boka

När du klickar på "Boka" kommer du till en ny sida där du bl.a. fyller i personuppgifter, väljer avreseort och bokar resan mm.