Reseträff på Birka BUSS 1 från Valdemarsvik

Följ med på någon av våra populära reseträffar!

Träffa, umgås och ha trevligt med våra chaufförer, reseledare och tidigare reskamrater. Vi erbjuder reseinformation om våra resor i form av föredrag med bildvisning eller passa på att fråga någon av våra kunniga medarbetare. Naturligtvis finns det möjlighet att boka resor till rabatterat pris också.

Vid bokning uppge födelseår (ååååmmdd)
ID-handling måste medföras på båten!!

Den här resan kan vi i samarbete med Birka Cruises erbjuda till ett mycket lågt pris!

 

DAG 1

All tid är svensk tid!!! Avresa från hemort enligt tidtabellen på baksidan Vi gör ett kort stopp innan ankomst till Stockholm cirka klockan 16.00.

Vid terminalen får var och en sin biljett till frukost och hytt. 17.00 lämnar båten kajen. Kvällen börjar med en välkomstdrink och information m m! 19.30 och 19.45 Middagsbuffé inkl. dryck, öl/vin eller Kryssningsmeny exkl dryck serveras i restaurangen (tid meddelas i bussen).

Därefter är kvällen fri till dans, underhållning, shopping i taxfree, eller bara avkoppling.

DAG 2

07.30-10.00 Frukost

RESEINFORMATION  om årets stora reseutbud, och naturligtvis kan ni boka resor till rabatterat pris

Våra hytter har vi under hela resan. Kanske en slummer kan kännas bra efter all information eller ett bastubesök, varför inte en tur på däck för att se skärgården i vinterskrud eller prata vidare med oss och gamla vänner... det finns så mycket att göra ombord på detta lyxiga fartyg. En lunch ombord i á la carte matsalen eller i någon annan av fartygets restauranger. Kanske en kopp kaffe i baren smakar bra som avslutning på denna sköna dag ombord.

14.00 Vid ankomsten till Stockholm återvänder vi med våra bussar direkt till respektive påstigningsort.

INGÅR: Bussresa, välkomstdrink, båtresa med plats i insides dubbelhytt (högt upp i fartyget), middagsbuffé dag 1 och frukost dag 2 samt deltagande i reseinformationen.

TILLÄGG:

150:- Enkelhytt/Insides

100:- Dubbelhytt/Utsides/pers

 

Avresor