Dagsprogram

 • Dag 1 till Bremen

  Avresa på morgonen det blir kaffe/frukoststopp i Ljungby innan vi åker färjorna Helsingborg - Helsingör samt Rödby – Puttgarden. På kvällen ankommer vi till Bremen där väntar logi och gemensam middag. (ca 820 km)

 • Dag 2. Bremen - Holland

  Efter frukost går vår resa västerut mot den holländska gränsen. Landskapet förändras under resans gång och snart träffar vi på kanaler med de typiska broarna, väderkvarnar och gröna betesmarker. Vi passerar över den 3 mil långa Nordsjövallen innan vi stannar för ett besök i en av de pittoreska byarna som vi passerar. Vårt hotell, Amrâth Hotel Media Park Hilversum ligger centralt i Hilversum. Här bor vi i 3 nätter med middag varje kväll. (ca 440 km)

 • Dag 3 – 4 Utflykter

  Vi kommer att vara med om mycket spännande dagar i detta blomstrande land och lämnar vårt hotell efter frukost för utflykter som ingår i resans pris.

  Se mer info om våra utflykter under "Utflykter"

 • Dag 5. Till Bremen

  Efter frukost lämnar vi ”Tulpanernas land” och den tyska gränsen passeras. På eftermiddagen är vi framme i trakterna av Bremen och vi checkar in på vårt hotell för övernattning och middag. (ca 440km)

 • Dag 6. Till Hemorten

  Efter morgonens frukost åker vi mot Puttgarden, där vi färjar över till Danmark. Via färjan i Helsingör återkommer vi till Sverige. På kvällen anländer vi till våra hemtrakter och denna ljuvliga resa är slut - tack och farväl för den här gången! Beräknad hemkomst till Linköping ca 21.30. (ca 820 km)