Dagsprogram

  • Dag 1 Hemorten - Rostock

    Starten går från Östergötland tidigt på morgonen och vi gör ett frukoststopp på vägen. Via färjorna Helsingborg-Helsingör och Gedser-Rostock når vi Tyskland och framåt eftermiddagen är vi i Rostock och checkar in på vårt hotell för 2 nätter. 22/11 och 29/11 bor vi på Intercity Hotel***logi inkl. frukost , 3/12 bor vi på Penta Hotel****logi inkl. frukost och middag dag 1. (ca 62 mil)

  • Dag 2 Rostock

    Frukost. För dem som vill startar vi förmiddagen att åka till Calles för shopping. Vi kommer tillbaka till vårt hotell och därefter har ni fri tid för julmarknad och egna upptåg resten av dagen. Penta Hotel är centralt belägna och ni kommer direkt till julmarknaden, Inter City Hotel har ni ca 15 min promenad till centrum eller ta spårvagnen som är gratis för oss som bor på hotellet.

  • Dag 3 Rostock - Hemorten

    Frukost och utcheckning. Det är dags att starta hemfärden och vi tar färjan från Rostock till Gedser och tuffar sedan på genom Danmark, i Helsingör tar vi färjan till Sverige. Vi gör ett matstopp utmed vägen innan vi når Östergötland igen och beräknar vara hemma ca 21.00.