Dagsprogram

 • Dag 1. Till Hannover

  Avresa på morgonen och vi tar första rast i Ljungby. Därefter är det färja Helsingborg-Helsingör och Rödby-Puttgarden. Vi bor på hotell i trakterna av Hannover med halvpension.

 • Dag 2. Hannover – Uttendorf

  Efter frukost rullar vi vidare och passerar Kassel och München. Landskapet ändrar karaktär under dagen – många olika vyer att se och njuta av. Vi gör naturligtvis både mat och fikastopp. Efter ankomst till Gasthof Stubacher Hof har vi gemensam middag.

 • Dag 3 - 7. Österrike

  Nu stundar härliga dagar i denna sköna dalgång. Här finns många möjligheter till rekreation och avkoppling. Alldeles nära hotellet ligger en populär badsjö och den som vill kan ta det smalspåriga långsamtgående tåget till Zell am See eller Mittersill som stannar precis utanför hotellet. Frukost och middagar har vi på hotellet som är känt för sin goda och vällagade mat. Vi kommer att besöka en traditionell ”höstbonnafest” i någon närbelägen by det brukar vara en riktig feststämning med folkdräkter och har vi tur kanske korna kommer genom byn på väg hem från bergen.
  Vi kommer under vistelsen att erbjuda ytterligare någon trevlig bussutflykt det finns mycket att uppleva i området.

  En kväll blir det grillafton med musikunderhållning uppe i Hyttan på Almen vid Weisse. Pris 9 EUR/pp

 • Dag 8. Uttendorf - Hannover

  Efter frukost tar vi kurs mot södra Tyskland. Vi färdas smidigt på Autobahn och gör lämpliga raster under dagen och på kvällen når vi utkanten av Berlin där vi övernattar och har gemensam middag.

 • Dag 9. – Hemorten

  Frukost. Dagen börjar med lite shopping innan vi tar färjan från Puttgarden till Rödby. Via de danska öarna kommer vi fram till Helsingör och färjan, som tar oss över till Sverige. Det blir dags att ta farväl av alla reskamrater…