Skip to main content

Abba

ABBA Voyage
Säg I Do, I Do, I Do… för Mamma Mia. Vilken monumental showupplevelse ABBA Voyage är!

Att ABBA är banbrytande, det vet vi sedan 50 år tillbaka och nu har dom skapat det ingen tidigare har gjort. Det har tagit 6 år att färdigställa denna häpnadsväckande konsertupplevelse i den egna specialbyggda ABBA Arena.

Att man lagt showen i London, en av världens mest besökta städer, är ju en bonus!  Nu kan vi även passa på att njuta av allt övrigt staden har att erbjuda!

Fritextsökning

Ingår och Villkor

INGÅR: Transfer till flygplatser, del i dubbelrum, 3 frukost, stadsrundtur, transfer till showen, sittplatsbiljetter och reseledarservice.
(Ev tunnelbanebiljetter och entréer ingår ej.

TILLÄGG: Enkelrum 3.700:-

VALUTA: GBP

PASS: Ja

Dagsprogram

 • Dag 1. Hemorterna – London

  Avresa från Östergötland på morgonen till Arlanda där planet går 11.15 och vi landar i London 12.55.
  Där väntar vår engelska buss för färd in till London och vårt hotell centralt belägna 3-stjärniga Premier Inn Holborn London. Sen är eftermiddagen och kvällen fri för egna aktiviteter.

 • Dag 2. London och ABBA Voyage

  Dagen börjar med en riktig engelsk frukost sen blir det en guidad rundtur där vi ser Londons höjdpunkter. Fri eftermiddag tills buss hämtar oss för färd till ABBA Voyage där insläppet börjar 18.00. Showen är 90 minuter lång. Vi har sittplatser och bussen väntar utanför när showen är slut.

 • Dag 3. London

  Efter frukost kan den som vill följa med vår reseledare som tar tunnelbanan till den gemytliga stadsdelen Notting Hill! Eller bara njut av en dag på egen hand i London. Ta en promenad längs Themsen, bevittna Big Ben, Buckingham Palace, njut av ett besök på en typisk Engelsk pub eller restaurang.

 • Dag 4. London – Hemorterna

  Vi blir hämtade av en inhyrd buss för färd till flygplatsen. Planet avgår 13.55 och landar på Arlanda 17.25 där vår buss väntar för vidare färd till Östergötland.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
7/10Se allaAbba VoyageMer än 810 490:-BokaMer information
14/10Se allaAbba VoyageMer än 810 490:-BokaMer information

Hotell

Premier Inn Holborn London
Premier Inn Holborn London
Från hotellet har du det bästa från huvudstaden precis utanför dörren. Få ut det mesta av vårt läge för att t ex utforska ovärderliga artefakter i British Museum. Du hittar massor av teatrar och areno...
Resekalender
6/6Helsingforskryssningfrån 995:-
6/6Tallinnkryssningfrån 995:-