Skip to main content

Abba

ABBA Voyage
Säg I Do, I Do, I Do… för Mamma Mia. Vilken monumental showupplevelse ABBA Voyage är!

Att ABBA är banbrytande, det vet vi sedan 50 år tillbaka och nu har dom skapat det ingen tidigare har gjort. Det har tagit 6 år att färdigställa denna häpnadsväckande konsertupplevelse i den egna specialbyggda ABBA Arena.

Att man lagt showen i London, en av världens mest besökta städer, är ju en bonus!  Nu kan vi även passa på att njuta av allt övrigt staden har att erbjuda!

Fritextsökning

Ingår och Villkor

INGÅR: Transfer till flygplatser, del i dubbelrum, 3 frukost, stadsrundtur, transfer till showen, sittplatsbiljetter och reseledarservice.
(Ev tunnelbanebiljetter och entréer ingår ej.

TILLÄGG: Enkelrum 4.160:-

VALUTA: GBP

PASS: Ja

AVBOKNINGSVILLKOR per person: 
Avbokning senast 27 juli: 0:-
Avbokning mellan 28 juli – 16 september: 3 000:-   
Avbokning därefter: 100% 

Information

ABBA VOYAGE!
Det är säkerhetskontroll vid entré. Oöppnad vattenflaska är okej.
Det finns bra mat och dryck i foajén.
Öppen foajé, så om kallt behövs ytterkläder där. 
De som fotograferar avvisas - inte tillåtet!

FLYGBILAGA Klicka här

PROGRAM Klicka här


 

Dagsprogram

 • Dag 1. Hemorterna – London

  Avresa från Östergötland på morgonen till Landvetter där planet går 11:25 och vi landar i London 12:45. Där väntar vår engelska buss för färd in till London där vi börjar med en guidad rundtur som avslutas på 4-stjärniga Park Plaza Waterloo Hotel som är bra beläget med närhet till Londons populäraste sevärdheter. Sen är eftermiddagen och kvällen fri för egna aktiviteter.

 • Dag 2. London och ABBA Voyage

  Frukost och sen är dagen fri att ”göra” London. Framåt kvällen kommer en buss och hämtar oss för färd till ABBA Voyage där insläppet börjar 18:00. Showen är 90 minuter lång. Vi har sittplatser och bussen väntar utanför när showen är slut.

 • Dag 3. London

  Efter frukost kan den som vill följa med vår reseledare som tar tunnelbanan till den gemytliga stadsdelen Notting Hill! Eller bara njut av en dag på egen hand i London. Ta en promenad längs Themsen, bevittna Big Ben, Buckingham Palace, njut av ett besök på en typisk Engelsk pub eller restaurang.

 • Dag 4. London – Hemorterna

  Vi blir hämtade av en inhyrd buss för färd till flygplatsen. Planet avgår 14:30 och landar på Landvetter 17:35 där vår buss väntar för vidare färd till Östergötland.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
27/10Se allaAbba VoyageRing för att boka11 990:-Boka på väntelistaMer information
10/11Se allaAbba VoyageMer än 811 990:-BokaMer information

Hotell

Park Plaza Waterloo Hotel
Park Plaza Waterloo Hotel
Park Plaza London Waterloo är idealiskt beläget strax söder om Westminster Bridge med spektakulär utsikt över London. Inom gångavstånd från Themsen och Londons mest berömda attraktioner, inklusive Lon...
Resekalender
25/5Bornholm - Östersjöns Pärlafrån 6 990:-
31/5Rostock Intercityfrån 2 990:-