Skip to main content

Om din bussresa

Att göra sin resa med buss är en härlig upplevelse! Man träffar nya bekantskaper och stämningen i bussen brukar vara hög och på lite längre resor brukar hela gruppen bli som en enda stor familj. Har man önskemål om att sitta på någon speciell plats på bussen så finns det möjlighet mot en kostnad att boka sin favoritplats.

Vi använder oss uteslutande av lyxturistbussar som är mycket bekväma att åka med. De flesta resor genomförs med bussar ”Viking Class”, marknadens bekvämaste bussar med extra benutrymme. Vill man vara helt säker på att åka extra bekvämt så väljer man en resa som det står ”Viking Class” under vad som ingår. (Läs mer om våra bussar under fliken ”våra bussar”). Under resdagarna gör vi naturligtvis raster med jämna mellanrum för fika och lunch.  Vi försöker att inte köra mer än 3 timmar mellan stoppen. På utresedagen på resor söderut så är första rasten i Ljungby där vi är ca kl 09.30.

På de resor där det står att det ingår reseledarservice kommer en kunnig reseledare guida och sprida en god stämning i bussen. Reseledaren hjälper även till med olika problem som kan uppkomma under resan och kan även ge tips om saker att göra på lediga dagar under resan. Många gånger kan de arrangera middagar för dem som vill, om det inte ingår i resans pris.

På alla resor söderut stannar vi på hemvägen och handlar i någon ”godisaffär”, dock kan vi på grund av förseningar, beroende av trafiken eller dåligt väder, behöva hoppa över det. Shoppingvikten bestämmer chauffören på varje resa beroende på hur mycket lastvikt och utrymme han har över.

På de resor det står att vi åker tillsammans med ”ReseMakar´n” så kan det bli byte av buss i Helsingborg eller i Kiel beroende på vilken väg vi åker. Bokade sittplatsen gäller då från det tillfället man satt sig i ordinarie buss.

Fritextsökning
Resekalender
25/5Bornholm - Östersjöns Pärlafrån 6 990:-
31/5Rostock Intercityfrån 2 990:-
1/6Mamma Mia The Partyfrån 3 495:-
6/6Burg Shopping 2 dagarfrån 2 490:-
7/6Calles Express - 22 timmars resafrån 990:-