Skip to main content

Julmarknad Rostock

Rostocks julmarknad - en av de största, festligaste och vackraste i Tyskland

På andra sidan Östersjön hittar du en av Tysklands största julmarknader med inte mindre än 300 marknadsstånd med allt och lite till!

Hantverk, leksaker, mat, dryck och underhållning i varje hörn.  Här är det minsann julfest! Den speciella atmosfären med och julglädjen är unik. Från den medeltida marknaden vid ¨Marienkirche¨.och gågatans alla marknadsstånd och affärer. Tivoli och med massor av kul för både barn och vuxna. En stunds andrum i julstöket för hela familjen på hemmaplan. Här finns något för alla åldrar. Mat och dryck varje hörn. Att sitta ute mitt i vintern - med något gott och varmt att dricka i någon av alla festliga hytter – och bara komma i riktigt god julstämning. En julmarknadsstad som står redo med bräddfyllda bodar och juldekorerade restauranger. 

Fritextsökning

Dagsprogram

  • Dag 1. Hemorten - Rostock

    Starten går från Östergötland tidigt på morgonen och vi gör ett frukoststopp på vägen. Via färjorna Helsingborg-Helsingör och Gedser-Rostock når vi Tyskland och framåt eftermiddagen är vi i Rostock och checkar in på antingen Intercity Hotel eller Penta Hotel för 2 nätter inkl frukost. (Ca 62 mil)

  • Dag 2. Rostock

    Frukost. För dem som vill startar vi förmiddagen med att åka till Calles för shopping. Vi kommer tillbaka till vårt hotell och därefter har ni fri tid för julmarknad och egna upptåg resten av dagen. Från Intercity Hotel är det ca 15 minuters promenad in till centrum. Det går även spårvagnar utanför hotellet. Penta Hotel är centralt beläget och ni kommer direkt till julmarknaden.

  • Dag 3. Rostock - Hemorten

    Frukost och utcheckning. Det är dags att starta hemfärden och vi tar färjan från Rostock till Gedser och tuffar sedan på genom Danmark, i Helsingör tar vi färjan till Sverige. Vi gör ett matstopp utmed vägen innan vi når Östergötland igen och beräknar vara hemma ca 21.00.

Ingår och villkor

INGÅR: Buss ”Viking Class”, del i dubbelrum, 2 frukost, reseledarservice, 100 kg shopping

TILLÄGG: Enkelrum från 900:-, platsbokning i bussen 100:-

VALUTA: EUR

PASS: Ja

Avbokningsvillkor: Fri avbokning fram till 46 dagar före avresa, 45 – 31 dagar innan avresa 400:-/person, från 30 – 8 dagar före avresa betalas 50% av resans pris, därefter hela kostnaden.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
27/11Se allaJulmarknad Rostock - Pentahotel
Garanterad Avgång
Mer än 84 690:-BokaMer information
29/11Se allaJulmarknad Rostock - Intercity hotelMer än 83 990:-BokaMer information
9/12Se allaJulmarknad Rostock - Intercity hotelMer än 83 590:-BokaMer information
13/12Se allaJulmarknad Rostock - PentahotelMer än 84 690:-BokaMer information

Hotell

InterCity Hotel, Rostock
InterCity Hotel, Rostock
Modernt hotell beläget brevid centralstationen i Rostock ca 15 minuters promenad till torget och gågatan. Det går spårvagnar precis utanför hotellet ner till centrum. Gratis WiFi. Se hemsida: Intercit...
Pentahotel Rostock
Pentahotel Rostock
Hotellet ligger i Rostocks historiska stadskärna, 5 minuters promenad från torget Neuer Markt och kyrkan Marienkirche. Här erbjuds välinredda rum med en 32-tums platt-TV. De rymliga rummen på pentahot...