Skip to main content

Julmarknad Rostock 3 dagar

Rostocks julmarknad - en av de största, festligaste och vackraste i Tyskland

På andra sidan Östersjön hittar du en av Tysklands största julmarknader med inte mindre än 300 marknadsstånd med allt och lite till!

Hantverk, leksaker, mat, dryck och underhållning i varje hörn.  Här är det minsann julfest! Den speciella atmosfären med och julglädjen är unik. Från den medeltida marknaden vid ¨Marienkirche¨.och gågatans alla marknadsstånd och affärer. Tivoli och med massor av kul för både barn och vuxna. En stunds andrum i julstöket för hela familjen på hemmaplan. Här finns något för alla åldrar. Mat och dryck varje hörn. Att sitta ute mitt i vintern - med något gott och varmt att dricka i någon av alla festliga hytter – och bara komma i riktigt god julstämning. En julmarknadsstad som står redo med bräddfyllda bodar och juldekorerade restauranger. 

Fritextsökning

Ingår och villkor

INGÅR: Buss ”Viking Class”, del i dubbelrum, 2 frukost, reseledarservice, 100 kg shopping

TILLÄGG: Enkelrum 1.250:-, platsbokning i bussen 100:-

VALUTA: EUR

PASS: Ja

Dagsprogram

  • Dag 1 Hemorten - Rostock

    Starten går från Östergötland tidigt på morgonen och vi gör ett frukoststopp på vägen. Via färjorna Helsingborg-Helsingör och Gedser-Rostock når vi Tyskland och framåt eftermiddagen är vi i Rostock och checkar in på Penta Hotel**** för 2 nätter inkl. frukost. (ca 62 mil)

  • Dag 2 Rostock

    Frukost. För dem som vill startar vi förmiddagen med att åka till Calles för shopping. Vi kommer tillbaka till vårt hotell och därefter har ni fri tid för julmarknad och egna upptåg resten av dagen. Penta Hotel är centralt belägna och ni kommer direkt till julmarknaden.

  • Dag 3 Rostock - Hemorten

    Frukost och utcheckning. Det är dags att starta hemfärden och vi tar färjan från Rostock till Gedser och tuffar sedan på genom Danmark, i Helsingör tar vi färjan till Sverige. Vi gör ett matstopp utmed vägen innan vi når Östergötland igen och beräknar vara hemma ca 21.00.

Resekalender
28/2Ullared 9 timmars shoppingfrån 300:-
29/2Björn Skifs - En värld av Skifsfrån 2 950:-
29/2Ullared 2 dagarfrån 990:-
1/3Sydtyrolen från 11 990:-
2/3Änglagårdfrån 1 450:-