Skip to main content

Julmarknad Bremen

Bremen – Tysklands elfte största stad och som är mer än 1 200 år gammal och en av de främsta Hansastäderna i historien!

Deras julmarknad består av mer än 170 festligt dekorerade stånd runt Weser renässansen rådhus och Roland statyn. Promenera historiska Böttcherstasse och du kommer ner till en historisk julmarknad! Bremen har en av Tysklands vackraste julmarknader så tveka inte att följa med!

Fritextsökning

Coronainformation

De flesta restiktioner i Tyskland är borttagna dock krävs det munskydd i vissa delstater i kollektivtrafiken och på apotek.

Handsprit kommer att finnas ombord på bussen.  

Ingår och villkor

INGÅR
Bussresa, färjor, vägavgifter, del i dubbelrum, 3 frukost, 1 middag första kvällen, rundtur och reseledare. 100kg shoppingvikt

TILLÄGG
Enkelrum 890:-, platsbokning i bussen 100:-

 

Dagsprogram

 • Dag 1

  Via färjorna Helsingborg-Helsingör och Rödby-Puttgarden når vi Tyskland och framåt kvällen är vi i Bremen och checkar in på Centralt belägna Radison Blu Hotel. Härifrån har ni inte mer än ca 5 minuter till Rådhusplatsen och julmarknad. Denna kväll har vi gemensam middag på hotellet. (ca 85 mil)

 • Dag 2

  En dag full av marknader mm. För de som önskar kan ni följa med vår reseledare på en stadspromenad. Därefter har ni dagen fri för egna upptäckter.

 • Dag 3

  Dagen är fri för egna aktiviteter. Önskar ni förslag på vad som kan vara intressant, fråga gärna er reseledare!

 • Dag 4

  Så var det dags för hemfärd. Innan vi kör ombord på färjan Puttgarden-Rödby så ges det möjlighet att fylla på husapoteken… Vi beräknar att vara hemma i Östergötland igen vid 21 tiden. Lika många mil hem….

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
24/11Se allaJulmarknad BremenMer än 84 690:-BokaMer information

Hotell

Radisson Blu Hotel, Bremen
Radisson Blu Hotel, Bremen
beläget ett par minuters promenad från Bremens berömda Domkyrka strax intill det gotiska Rådhuset. Perfekt läge för den som vill utforska det historiska Bremen och/eller besöka julmarknaden. Hotellet...
Resekalender
15/10Musikalkomedin Tootsiefrån 1 395:-