Skip to main content

Julmarknad Bremen

Bremen – Tysklands elfte största stad och som är mer än 1 200 år gammal och en av de främsta Hansastäderna i historien!

Deras julmarknad består av mer än 170 festligt dekorerade stånd runt Weser renässansen rådhus och Roland statyn. Promenera historiska Böttcherstasse och du kommer ner till en historisk julmarknad! Bremen har en av Tysklands vackraste julmarknader så tveka inte att följa med!

Fritextsökning

Coronainformation

Alla kommer att få tilldelad plats, vilket är klart när ni kliver ombord. Meddela oss vid bokning om ni reser tillsammans med några.

Just nu råder restriktionerna att alla ska bära munskydd på färjor och på alla offentliga platser, förutom när man sitter på restaurang och vid bord. Vilket var och en tar med sig.

Handsprit kommer att finnas ombord på bussen.  

Ingår och villkor

INGÅR
Bussresa, färjor, vägavgifter, del i dubbelrum, 3 frukost, 1 middag första kvällen, reseledare

TILLÄGG
Enkelrum 950:-

 

Dagsprogram

 • Dag 1

  Via färjorna Helsingborg-Helsingör och Rödby-Puttgarden når vi Tyskland och framåt kvällen är vi i Bremen och checkar in på Centralt belägna Radison Blu Hotel. Härifrån har ni inte mer än ca 5 minuter till Rådhusplatsen och julmarknad. Denna kväll har vi gemensam middag på hotellet. (ca 85 mil)

 • Dag 2

  En dag full av marknader mm. För de som önskar kan ni följa med vår reseledare på en stadspromenad. Därefter har ni dagen fri för egna upptäckter.

 • Dag 3

  Dagen är fri för egna aktiviteter. Önskar ni förslag på vad som kan vara intressant, fråga gärna er reseledare!

 • Dag 4

  Så var det dags för hemfärd. Innan vi kör ombord på färjan Puttgarden-Rödby så ges det möjlighet att fylla på husapoteken… Vi beräknar att vara hemma i Östergötland igen vid 21 tiden. Lika många mil hem….