Skip to main content

Berlin

Vår närmaste storstad fylld med ny djärv arkitektur blandat med historiska byggnader. Historiens vingslag är alltid nära oavsett om det är gammal eller modern historia.  Kulturen blomstrar som aldrig förr, nattlivet går dygnet runt och restaurangerna är otaliga. Följ med och upplev en av Europas intressantaste städer för att därefter alltid vilja återvända!

Fritextsökning

Coronainformation

Dubbla vaccinationer och covidpass krav.

Just nu råder restriktionerna att alla ska bära munskydd på färjor och på alla offentliga platser, förutom när man sitter på restaurang och vid bord. Vilket var och en tar med sig.

Handsprit kommer att finnas ombord på bussen. 

Ingår och villkor

INGÅR
Bussresa, färjor, vägskatter, del i dubbelrum, 3 frukostar samt reseledarservice.

TILLÄGG
Enkelrum 1100:-

VALUTA
EUR

 

Dagsprogram

 • Dag 1 Hemorten - Berlin

  Via färjorna Helsingborg-Helsingör och Gedser-Rostock når vi Berlin framåt kvällen och
  checkar in på vårt hotel Park Inn by Radisson**** centralt beläget vid Alexanderplatz i östra Berlin. Ca 80 mil

 • Dag 2 Berlin

  Idag erbjuder vi en intressant stadsrundtur då vår kunniga reseledare berättar om Berlins intressanta historia och byggnader etc. Vi åker Unter den Linden i forna öst och Kurfürstendamm i väst. Vi passerar kända platser och byggnader såsom Potsdamer Platz, Brandenburger Tor, Riksdagshuset och mycket, mycket mer. Vi avslutar rundturen vid lunchtid och under eftermiddagen finns gott om tid för shopping och egna strövtåg.
  Pris stadsrundtur: Ingår
  På kvällen, för de som önskar, finns möjlighet att följa med på kvällstur med middag. Pris beroende på arrangemang.

 • Dag 3 Berlin

  Slå dig ned på något av stadens alla kaféer och njut av den ständigt växlande scen som Berlins torg och boulevarder bjuder på. Under en stadsrundtur hinner man inte se allt så på eftermiddagen kan du som vill följa med på en extra tur för att se och uppleva än mer av denna fascinerande stad! Pris beroende på tur.

 • Dag 4 Berlin - Hemort

  Så var det dags att säga ”Auf wiedersehen” för den här gången. Vi lastar in vårt bagage och rullar tillbaka samma väg som vi kom. Naturligtvis hinner vi med lite shopping i Rostock. Vi beräknas vara åter i Östergötland framåt 22-tiden.

Karta

Resekalender
15/10Rostock 3 dagarfrån 1 990:-
18/10Rostock Måndagsbussenfrån 1 390:-
22/10Hjalmars Julspektakelfrån 1 195:-
22/10Rostock 3 dagarfrån 1 990:-
23/10Rügen Shoppingfrån 1 190:-