Skip to main content

Dubrovnic

Dubrovnik – Sol och bad med spännande utflykter
Medelhavets pärla Dubrovnik med sina ringlande gränder och sin häftiga ringmur är en upplevelse att strosa runt i. När andan faller på kan man ta härliga dopp i det kristallklara vattnet. På vår soliga resa passar vi också på att göra många intressanta och roliga utflykter. Vad sägs om båttur till Elafitiöarna eller ett besök i Montenegro. Följ med oss till Kroatien och upplev Medelhavet när det är som bäst.

Fritextsökning

Ingår och Villkor

INGÅR: Flygresa, busstransfer till och från Dubrovnik, logi i dubbelrum, 7 frukost , 7 lunch 7 middag, öl, vin eller alkoholfritt till middagarna samt reseledarservice.

TILLÄGG: Enkelrum 3.800:-

VALUTA: EUR

PASS: Ja

AVBOKNINGSVILLKOR: 98 dgr före avresa 0:-,  90 – 36 dgr innan avresa 3 000:-/person, därefter 100%/person.

Våra utflykter

Stadsrundtur i Dubrovnik
Efter frukost är det dags att titta på den fina staden Dubrovnik. Vi tar buss in till gamla stan och gör en stadsrundtur med lokalguide. Efter rundturen har vi fri tid att fortsätta kika runt. Det är inte inkluderat någon transfer tillbaka. Antingen kan man gå eller så använder man lokaltrafiken. Reseledaren visar hur man gör.

Elafitiöarna
Vi gör en båtutflykt till de fina Elafitiöarna. Det är en ögrupp som består av 13 öar, obeskrivligt vackra med stränder och små byar som avlöser varandra. Under dagen serveras vi lunch inkl dryck. Legenden säger att det var på Elafitiöarna som Richard Lejonhjärta var skeppsbruten. Undrar om han trivdes, charmiga byar, bedårande stränder och turkosblått hav är ju inte så dumt. Åter till vårt hotell på kvällen.

Montenegro
Följ med på en heldagstur till grannlandet Montenegro. Landet har en storslagen natur och under vår rundresa ser vi gamla staden Kotor med sin berömda medeltida stadskärna och landets turistort Budva. Pris 350:-

Dagsprogram

  • Dag 1. HEMORTEN – DUBROVNIK

    De som vill åker anslutningsbuss till Linköpings flygplats, övriga träffar reseledaren på Linköpings flygplats där flyget avgår 06.05. Vi flyger via Amsterdam och landar i Dubrovnik 12.35 där vår inhemska buss väntar för att ta oss till vårt strandnära Hotel Valamar Club*** Dubrovnik där vi börjar med lunch. Här ska vi bo i 7 nätter med halvpension och dryck vid middagarna.

  • Dag 2 – 7. DUBROVNIK

    Nu har vi fullt upp med att ta det lugnt. Sola, bada och följ med på våra spännande utflykter.

  • Dag 8. HEMRESA

    Vi blir hämtade på hotellet för den korta resan till Dubrovnik flygplats där planet avgår 13.25. Väl hemma möter vår buss upp för de som valt transfer.

Resekalender
7/12Julmarknad Berlinfrån 4 490:-
7/12Julmarknad Bremenfrån 5 390:-
11/12Helsingforskryssningfrån 995:-
11/12Tallinnkryssningfrån 995:-
15/12Julmarknad Rostock 3 dagarfrån 3 990:-