Skip to main content

Holland Deluxe

Det är nu över 50 år sedan vi arrangerade de första ”tulpanresorna” till Holland och fortfarande är det en av våra populäraste resor som alltid brukar bli fullbokade!  Därför har vi i år även gjort en lite lyxigare resa med bättre boende och mer som är inkluderat i priset men med samma program. 
Naturligtvis åker vi buss ”Viking Class”


Dessutom går resan så att vi kan se blomstertåget! 

Fritextsökning

Ingår och villkor

Resans pris inkluderar
Bussresa, färjor enl. program, vägskatter, logi i dubbelrum på 4-stjärniga hotell, 6 frukost, 6 middag, busskaffe med bröd, frukost i Ljungby dag 1, utflykter enligt program, reseledare och buss ”Viking Class” (ev. kvällsutflykter och andra inträden ingår ej).

Blomstertåget ser vi dag 3.

Tillägg:
Enkelrumstillägg: 4.250:-, platsbokning i bussen 150:-

VALUTA: EUR

PASS
Ja

VIKTIGT
Allmänna och Särskilda resevillkor gäller, se vår katalog eller vår hemsida www.vikingbuss.com / www.ringarums.se  

Vi reserverar oss för ev. valuta- och skatteförändringar och förbehåller oss därmed rätten att justera priset pga nämnda förändringar som ligger utanför vår kontroll och uppkommit efter det datum då resan producerades.

Saknar ni avbeställningsskydd kan ni köpa till det genom ERV. 

Utflykter

KEUKENHOF – är förstås den stora attraktionen. I den 32 ha stora parken visar de holländska blomsterodlarna upp sina blommor. Luften fylls av blomdoft och blomsterprakten är överväldigande. Här finns 15 km promenadvägar att vandra för att njuta av miljoner lökblommor, blommande träd och buskar och i växthusen finns enorma blomsterarrangemang.


BLOMSTERTÅGET
Det berömda med mängder av vagnar smyckade med millioner blommor av olika slag, gillar man blommor är detta ett måste!!!

HAAG – vi åker genom staden och ser flera kända byggnader såsom Fredspalatset samt gör ett besök på Mesdags mycket sevärda panoramamålning.

AMSTERDAM - full av liv och historisk charm - en av Europas vackraste och mest intressanta städer. För att bäst uppleva staden gör vi en båttur på de berömda kanalerna som kantas av lummig grönska och vackra 1600-talshus. En stund för shopping och egna strövtåg är ett måste!

OST och TRÄSKOR - besök på en bondgård och vi får vara med om tillverkning av goda ostar och träskor – Klompen!

Våra hotell

Våra hotell
Atlantic Hotel Universum, Bremen
Van der Valk hotel den Haag-Wassenaar,
Park Inn by Radisson Lübeck

Dagsprogram

 • Dag 1. Till Bremen

  Avresa på morgonen. Det blir frukost i Ljungby (ingår) innan vi åker färjorna Helsingborg-Helsingör samt Rödby-Puttgarden. På kvällen ankommer vi till Bremen och 4-stjärniga Atlantic Hotel Universum där logi väntar med gemensam middag. (Ca 82 mil)

 • Dag 2. Bremen - Holland

  Efter frukost går vår resa västerut mot den holländska gränsen. Landskapet förändras under resans gång och snart träffar vi på kanaler med de typiska broarna, väderkvarnar och gröna betesmarker. Vi passerar över den 3 mil långa Nordsjövallen innan vi stannar för ett besök i en av de pittoreska byarna som vi passerar. Vi bor på fina och nyrenoverade 4-stjärninga Van der Valk den Haag Wassenaar strax utanför Haag (Ca 44 mil)

 • Dag 3 - 4. Utflykter

  Vi kommer att vara med om mycket spännande dagar i detta blomstrande land och lämnar vårt hotell efter frukost för utflykter som ingår i resans pris. Se mer info om utflykter under fliken "utflykter".

 • Dag 5. Till Lübeck

  Efter frukost lämnar vi ”Tulpanernas land” och den tyska gränsen passeras. Vi kommer till Lübeck framåt kvällen och vi checkar in på 4-stjärniga Park Inn By Radisson hotell för övernattning och middag. (Ca 56 mil)

 • Dag 6. Till hemorten

  Efter morgonens frukost åker vi mot Puttgarden, där vi färjar över till Danmark. Via färjan i Helsingör återkommer vi till Sverige. I Ljungby blir det middag som ingår i resans pris. På kvällen anländer vi till våra hemtrakter och denna ljuvliga resa är slut - tack och farväl för den här gången! Beräknad hemkomst till Linköping ca 20,30. (Ca 69 mil)

Resekalender
17/6Måndagsbussen Rostockfrån 1 790:-
20/6Midsommar i Bohuslänfrån 5 290:-
24/6Bohuslän Tauberesafrån 4 990:-
25/6Nordkapfrån 14 990:-
28/6Norska höjdpunkterfrån 4 490:-