Skip to main content

Hotel Helios

Hotell Helios 4-Stjärnigt

Almunecars bästa hotell enligt oberoende sighten Tripadviser
 

Perfekt beläget på stranden San Cristobal 500 meter från centrum, men direkt utanför vårt hotell finns det gott om restauranger och "turistshopping". Den trevliga botaniska trädgården med alla sina palmer ligger bara 400 meter bort.

På hotellet finns uppvärmd pool, takterass med magisk utsikt över havet och bergen. Hotellet har restaurang samt en trevlig bar med underhållning på kvällarna. Spa med bastu mot tillägg. På vårt hotell ordnas med massor av aktiviter utöver våra utflykter. Promenader, olika spel och bad står på programmet. På kvällarna är det oftast levande musik eller någon annan ”happening” i baren. Kylskåp & hårtork finns på samtliga rum. Säkerhetsfack kostar 15 Euro/vecka (deposition 10 Euro) Det går att hyra badhandduk i receptionen mot ett litet tillägg. Tvättservice finns på hotellet mot tillägg. 

Standardrummen vi använder ligger på sidan av hotellet och har balkong. Från de allra flesta har man en fin havsutsikt och man kan också se de vackra bergen som ofta är snötäckta.

Adress: Paseo San Cristobal, 12, Almunecar, Granada, 18690, Spanien

Fritextsökning

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
4/10Se allaAlmunecar Costa Del Sol - 15 dagarRing för att boka12 990:-Boka på väntelistaMer information
1/11Se allaAlmunecar Costa Del Sol - 15 dagarRing för att boka11 990:-Boka på väntelistaMer information
15/11Se allaAlmunecar Costa Del Sol - 15 dagarMer än 810 990:-BokaMer information
20/12Se allaAlmunecar 15 dagar Jul & Nyårsfirande315 990:-BokaMer information