Skip to main content

MSC Preziosa

Den klassiska designen och det vackert utformade hantverket på MSC Preziosa visar sig bland annat i piazzan av äkta natursten, de svepande trapporna i Swarovskikristall och den magiska infinitypoolen. Allt detta och mer därtill finns att upptäcka i din egen takt när du njuter av varje ögonblick ombord på din resa till några av världens vackraste destinationer.

Ombord:

Restaurangerna ombord på MSC Preziosa är fulla av gourmetupplevelser, från de ständigt skiftande menyerna i huvudrestaurangerna till utsökta slowfood-rätter samt Galaxy Lounge som serverar kreativa rätter hela dagen och mycket mer.

Överallt på MSC Preziosa finner du barer och lounger med olika teman. Här serveras en blandning av klassiska och originella cocktails, internationella viner och ölsorter, läskedrycker och livemusik, och det finns alltid en plats för varje smak och sinnesstämning.

Prisbelönta MSC Aurea SPA är en oas av lugn och välbefinnande ombord där man kan låta sig ompysslas med hälso- och skönhetsbehandlingar som trollar bort alla spänningar. Här finns också ett soldäck som är enbart för vuxna där du kan koppla av i lugn och ro medan du njuter av solen.

Våra hytter:

Insides Bella kat IB (ingår i resans grundpris)
13m2 I hytten finns fåtölj, badrum med dusch, hårtork dubbel eller enkelsängar, Wi-Fi (mot tillägg) kassafack. I hytten finns skåp och lådor för att förvara kläder. Hytten saknar fönster. Hytterna finns på däck 5-13.

Utsides Ocean View Kat OB
12m2 I hytten finns fåtölj, badrum med dusch, hårtork dubbel eller enkelsängar, Wi-Fi (mot tillägg) kassafack. I hytten finns skåp och lådor för att förvara kläder. Hytterna finns på däck 5-13.

Utsides Premium Ocean view kat OL1
20m2 I hytten finns fåtölj, badrum med dusch, hårtork dubbel eller enkelsängar, Wi-Fi (mot tillägg) kassafack. I hytten finns skåp och lådor för att förvara kläder. Hytten har fönster mot havet. Hytterna finns på däck 5.

Junior Balcony kat BM2
14m2 + balkong 3m2 i hytten finns soffa, badrum med dusch, hårtork dubbel eller enkelsängar, Wi-Fi (mot tillägg) kassafack. I hytten finns skåp och lådor för att förvara kläder. Hytterna finns på däck 9-13.

Observera att möblering kan variera från bilder vi visar på vår hemsida. Samma typ av hytt finns i flera olika utföranden.

Fritextsökning

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
28/8Se allaKryssning till Island med Orkney och Shetlandsöarna
Garanterad Avgång
Ring för att boka20 990:-Boka på väntelistaMer information