Skip to main content

Påsk i Berlin

Vår närmaste storstad fylld med ny djärv arkitektur blandat med historiska byggnader.

Historiens vingslag är alltid nära oavsett om det är gammal eller modern historia.  Kulturen blomstrar som aldrig förr, nattlivet går dygnet runt och restaurangerna är otaliga.
Följ med och upplev en av Europas intressantaste städer för att därefter alltid vilja återvända!

Fritextsökning

Ingår och villkor

INGÅR: Bussresa, färjor och vägskatter, del i dubbelrum, 3 frukostar, stadsrundtur Berlin, reseledare samt 100 kg shoppingvikt. 

TILLÄGG: Enkelrum 1350:-, platsbokning i bussen 150:-

VALUTA: EUR

PASS: Ja

Avbokningsvillkor: Fri avbokning fram till 46 dagar före avresa, 45 – 31 dagar innan avresa 400:-/person, från 30 – 8 dagar före avresa betalas 50% av resans pris, därefter hela kostnaden.

Dagsprogram

 • Dag 1

  Via färjorna Helsingborg-Helsingör och Gedser-Rostock når vi Berlin framåt kvällen och
  checkar in på 4-stjärniga Park in by Radisson centralt beläget vid Alexanderplatz i östra Berlin. (ca 80 mil)

 • Dag 2

  Idag erbjuder vi en intressant stadsrundtur då vår kunniga reseledare berättar om Berlins intressanta historia och byggnader etc. Vi åker Unter den Linden i forna öst och Kurfürstendamm i väst. Vi passerar kända platser och byggnader såsom Potsdamer Platz, Brandenburger Tor, Riksdagshuset och mycket, mycket mer. Vi avslutar rundturen vid lunchtid och eftermiddagen är det fri tid. Passa på och besök den trevliga påsk marknaden på Alexanderplatz.
  Pris stadsrundtur: Ingår
  På kvällen, för de som önskar, finns möjlighet att följa med på kvällstur med middag. Pris beroende på arrangemang.

 • Dag 3

  Slå dig ned på något av stadens alla kaféer och njut av den ständigt växlande scen som Berlins torg och boulevarder bjuder på. Under en stadsrundtur hinner man inte se allt så på eftermiddagen kan du som vill följa med på en extra tur för att se och uppleva än mer av denna fascinerande stad! Pris beroende på tur.

 • Dag 4

  Så var det dags att säga ”Auf wiedersehen” för den här gången. Vi lastar in vårt bagage och rullar tillbaka samma väg som vi kom. Det blir även ett kort stopp på Bordershop i Rostock, förbeställ gärna. Vi beräknas vara åter i Östergötland framåt 22-tiden.

Resekalender
17/6Måndagsbussen Rostockfrån 1 790:-
20/6Midsommar i Bohuslänfrån 5 290:-
24/6Bohuslän Tauberesafrån 4 990:-
25/6Nordkapfrån 14 990:-
28/6Norska höjdpunkterfrån 4 490:-