Skip to main content

St Johann Österrike

St Johann Österrike
Österrike är landet i mångas hjärtan… spektakulär natur, mysiga hus med fantastiska balkonglådor och ett stort gemyt gör vistelsen i alplandet trivsamt. Här vet man att bevara traditioner. Folk går fortfarande klädda i traditionella kläder, wienerschnitzel finns på alla menyer och det arrangeras Tyroleraftnar i stort sett varje by.

Fritextsökning

Ingår och Villkor

INGÅR: Buss ”Viking Class”, del i dubbelrum, 7 frukost, 7 middag och reseledarservice

TILLÄGG: Enkelrum 1.000:-, utflykter enligt program, platsbokning i bussen 200:- 

VALUTA: EUR

PASS: Ja

Dagsprogram

 • Dag 1. Östergötland – Hannover

  Avresa på morgonen från Östergötland via färjorna Helsingborg-Helsingör och Rödby-Puttgarden till 4-stjärniga Leonardo Hotel Hannover Airport. Gemensam middag. (Ca 87 mil)

 • Dag 2. Hannover – St Johann

  Vi fortsätter söderut förbi bl a Nürnberg och München, naturligtvis tar vi raster med jämna mellanrum. Vi kommer fram till vårt 4-stjärniga Hotel Gasthof Park i St Johann framåt kvällen där vi ska bo i 5 nätter med halvpension. (Ca 78 mil)

 • Dag 3 – 6. St Johann

  Nu har vi tid att njuta av vårt jättefina trivsamma hotell och av den friska alpluften samt alla vackra naturscenerier. Hotellet ligger 200 m från skidliften och det finns möjlighet, för den som vill, åka upp och vandra i bergen eller sätta sig på någon alphütte för att äta och dricka något gott. Det finns också möjlighet att följa med på några av de utflykter vi arrangerar.

 • Dag 7. St Johann – Hannover

  Dags att säga adjö till vårt trivsamma boende och bege oss norrut igen. Samma väg som på nedresan och vi bor återigen på Leonardo Hotel Hannover Airport. Gemensam middag. (Ca 78 mil)

 • Dag 8. Hannover – Östergötland

  Efter frukost åker vi raka spåret till Calles i Heiligenhafen för lite shopping, därefter fortsätter vi hemåt. Vi är i Östergötland igen vid 20.30-tiden. (Ca 87 mil)

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
22/7Se allaSt Johann ÖsterrikeMer än 88 990:-BokaMer information

Hotell

Leonardo Hotel Hannover Airport
Leonardo Hotel Hannover Airport har 214 bekväma och eleganta hotellrum, alla med obegränsad WiFi och platt-TV. Alla rummen har även luftkonditionering samt gratis vatten på flaska...
Resekalender
11/2Björn Skifsfrån 3 195:-