Skip to main content

Diggiloo

Sveriges största sommarturné är redo att ge sig ut på vägarna igen, större och bättre än någonsin tidigare och som vanligt fullproppad med några av våra mest älskade artister och musiker! Vad sägs om David Lindgren, Jessica Andersson, Mariette, Tommy Nilsson, Per Andersson, Sarah Dawn Finer, Sanne Salomonsen, Frida Öhrn, Lisa Stadell och Kristina Lindgren.

Fritextsökning

Ingår och villkor

INGÅR: Bussresa t/r, logi i dubbelrum inkl frukost, 2-rätters middagsbuffé, vickning efter Dalhalla, entré och konsertbiljett Gul sektion B inkl filt och program till Dalhalla.

OBS: vid avbokning behålles 800:-/person fram till 31 dagar före avresa, därefter är det hela summan i avbokningskostnad/person

 

Dagsprogram

  • Dag 1

    Vi lämnar Östergötland och åker via Örebro. Vi stannar för lämpliga mat och fikaraster under resan till Dalarna. Inkvartering på Hotell Kung Gösta i Mora. Efter välsmakande middag åker vi till DALHALLA. Dalhalla är idag en internationellt etablerad spelplats och bl. a beskriven som en av de mäktigaste och vackraste utomhusarenorna i Europa. Under perioden juni till september erbjuder Dalhalla 20-25 evenemang med både svenska och internationella artister inom olika musikstilar. När vi kommer tillbaka till hotellet bjuds det på vickning för de som känner sig lite sugna!

  • Dag 2

    Frukost på hotellet. Innan vi åker hemåt, vi gör lämpliga stopp på vägen hem. Beräknad hemkomst ca 19.00

Resekalender
1/2Rostock Måndagsbussenfrån 1 390:-
16/2Polen hälsoresafrån 3 990:-
27/2Rostock Lördagfrån 1 390:-
1/3Rostock Måndagsbussenfrån 1 390:-
8/3Rostock Måndagsbussenfrån 1 390:-