Skip to main content

Stämningsfull Jul i Dalarna

Lämna stöket hemma och fira julen i Rättvik i Dalarna. Det blir en klassisk jul med god julmat, glögg, glada julsånger, dans runt granen. Här kan man bara ha en fridfull jul eller delta i någon av de lättare aktiviteter som erbjuds. 

Fritextsökning

Ingår och Villkor

INGÅR: 
Bussresa, helpension enligt program, del i dubbelrum, arrangemang, reseledare

TILLÄGG: 
Enkelrum 1200:-, dryck till maten

VILLKOR:
Avbokningsavgift 60 dagar innan avresa, 400:-/person
Slutbetalning senast 30 dagar innan avresa

Allmänna villkor enligt paketreselagen

Julprogram

Se julprogrammet här

Dagsprogram

 • Dag 1. Till Dalarna

  Resan går under förmiddagen via Västmanland innan vi når Dalarna och Rättvik. Under vägen stannar vi på lämpligt rastställe för paus och anländer under eftermiddagen till vårt boende och hälsas välkomna av vår julvärd Täpp Lars med varm glögg. Vi bor 3 nätter på Hotell Lerdalshöjden. Gemensam trerätters middag.

 • Dag 2. Julafton

  Dagen bjuder på glögg, tipspromenad, julbord, Kalle Anka på storbilds-TV och lättsam underhållning i roingivande miljö. Även tomten har hittat hit och dans kring granen hör julafton till. På kvällen bjuds vi på en buffé.

 • Dag 3. Juldagen

  För de som önskar tar vi oss till en av de vackra kyrkorna för en stämningsfull julotta. Väl tillbaka på hotellet serveras frukost. Lättsammare underhållning finns under dagen med avbrott för jullunch. Eftermiddagen går i samma anda och på kvällen serveras en trerättersmiddag.

 • Dag 4. Hemresa

  Efter frukostbuffén och våra härliga dagar i Dalarna är det dags att återvända till vår del av Sverige. Vi stannar på lämpliga platser för pauser under hemresan och önskar alla en RIKTIGT GOD JUL!

Resekalender
7/12Julmarknad Berlinfrån 4 490:-
7/12Julmarknad Bremenfrån 5 390:-
11/12Helsingforskryssningfrån 995:-
11/12Tallinnkryssningfrån 995:-
15/12Julmarknad Rostock 3 dagarfrån 3 990:-