Skip to main content

Bornholm - Östersjöns Pärla

Bornholm – Östersjöns Pärla
Mitt ute i den blå Östersjön ligger Bornholm. Denna lilla fridfulla solskensö som har all slags natur såsom klippor, skog och breda sandstränder. Följ med och upplev öns fina trädgårdar, dessutom med en spännande historia och ett klimat som gör ön till ett pålitligt sommarparadis.

På resan i Maj får vi uppleva ett Bornholm som står i blom otroligt vackert. Välkommen att gästa ön!!!

Fritextsökning

Ingår och villkor

INGÅR: Bussresa, färja, vägavgifter, del i dubbelrum, 3 frukost, 1 lunch, 3 middag, utflykter enligt program, guider

TILLÄGG: Enkelrum 1.150:-, platsbokning i bussen 150:-

PASS: Nej, dock giltig ID-handling

Dagsprogram

 • Dag 1. Hemorten – Bornholm

  Vi startar på morgon från Östergötland och åker mot Skåne och ljuvliga Österlen där fruktträden brukar stå i full blom i mitten på maj. Vi gör ett besök i Äpplets hus i Kivik. På vägen mot Ystad passar vi på att besöka Kåseberga och de som vill kan promenera ner till Alé stenar. Vi bor i Nexö på 3-stjärniga Hotel Balka Strand. Här ska vi bo 3 nätter. Gemensam middag. (Ca 40 mil)

 • Dag 2. Bornholm

  Bornholm är en behaglig plats att turista på. Inga långa avstånd och mycket att se. Med en kunnig lokalguide ska vi nu utforska den charmiga ön. Vi kommer att se Hammershus fästning, mysiga fiskebyar, betagande natur och typiska rundkyrkor. Lunch äter vi på fiskrökeriet i Gudhjem. Gemensam middag på kvällen.

 • Dag 3. Bornholm

  Idag fortsätter vi vår upptäcktsfärd på Bornholm. Vi kommer bland annat att besöka den lummiga Almindningen, sandstranden på Dueudde och fiskebyn Svaneke där det finns tid för lunch. Ett besök i Rönne hinner vi också med. Gemensam middag på kvällen.

 • Dag 4. Bornholm – Hemorten

  Efter frukost åker vi mot Rönne och vår färja som avgår 10.30 och ankommer 11.50 till Ystad. Sen bär det hem till Östergötland igen!

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
25/5Se allaBornholm - Östersjöns Pärla
Garanterad Avgång
Ring för att boka6 990:-Boka på väntelistaMer information
15/8Se allaBornholm - Östersjöns Pärla
Garanterad Avgång
Mer än 86 990:-BokaMer information

Hotell

Hotel Balka Strand
Hotel Balka Strand
Hotel Balka Strand ligger i ett lugnt skyddat område med skog och strand. Allt är i ett plan och därför är det idealiskt för familjer eller par, grupper och möten/konferenser. Alla rum har egen terras...
Resekalender
25/5Bornholm - Östersjöns Pärlafrån 6 990:-
31/5Rostock Intercityfrån 2 990:-