Skip to main content

Hemlig resa 6 dagar

Våga utmana dig själv, dina vänner och dina grannar. Sätt lite spänning i din vardag genom att följa med på vår 6 dagars Hemliga resa. I år har vi åter igen sytt ihop en mycket spännande resa ut i det okända som börjar med att vi packar vår resväska, tar på oss ett glatt humör och styr kosan mot vår buss som hämtar upp på respektive påstigningsplats och sen beger vi oss vidare…

Vi lovar härliga upplevelser, god mat och dryck i goda vänners lag men vart vi oss än i Europa vänder berättar vi inte mer om vad som händer. Det är en välbevarad hemlighet hos oss.

Fritextsökning

Coronainformation

Alla kommer att få tilldelad plats, vilket är klart när ni kliver ombord. Meddela oss vid bokning om ni reser tillsammans med några.

Just nu råder restriktionerna att alla ska bära munskydd på färjor och på alla offentliga platser, förutom när man sitter på restaurang och vid bord. Vilket var och en tar med sig

Handsprit kommer att finnas ombord på bussen. 

Ingår och villkor

INGÅR: Bussresa i helturistbuss, 5 frukost, 5 middagar, allt som rör utflykterna med bussen och dess transport samt reseledare.

TILLÄGG: Enkelrum 1350:-, platsbokning i bussen 150:-

VALUTA: SEK, EUR

 

Dagsprogram

  • Dag 1: Avresa för att bege oss…… Middag på kvällen

  • Dag 2: Efter frukost kommer vi att… Middag på kvällen

  • Dag 3: Idag när vi ätit frukost gör vi…. Middag på kvällen

  • Dag 4: Frukost och därefter är det dags att bege oss…. Middag på kvällen

  • Dag 5: Frukost och fortsätter resan med…… Middag på kvällen

  • Dag 6: Efter morgonens frukost är det sista dagen med gänget på våra hemliga resor och vi har många nya minnen och spännande saker att prata om innan vi kommer tillbaka till Östergötland.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
11/9Se allaHemlig Resa 6 dagarMer än 87 990:-BokaMer information
Resekalender
30/5En resa i tidenfrån 795:-