Skip to main content

Julmarknad Kiel

Kiel tillhör de bästa ställena att åka till på en julresa: För några år sedan belönades Kiel med titeln 2:a bästa julstaden i Tyskland!

Varje år i adventstid förvandlas huvudstaden i Schleswig-Holstein nästan till en enda stor julmarknad – Kiel har fyra stycken. Och du kan lätt promenera runt till dem alla. Vi bor på centralt belägna 3-stjärniga Hotel Astor Kiel by Campanile. Första kvällen äter vi gemensam middag på Kiel Brauerei.

Fritextsökning

Ingår och villkor

INGÅR: Buss "Viking Class", del i dubbelrum, 2 frukost, 1 middag, reseledarservice, 100 kg shopping

TILLÄGG: Enkelrum 600:-, platsbokning i bussen 100:-

VALUTA: EUR

PASS: Ja

Dagsprogram

  • Dag 1

    Vi lämnar Östergötland tidig morgon och bussar oss ner till färjorna Helsingborg-Helsingör och Rödby-Puttgarden. Innan kvällen är vi i Kiel och checkar in på Hotel Steigenberger Conti Hansa****(www.steigenberger.com) för logi och gemensam middag. 660 km

  • Dag 2

    Frukost. För de som önskar kommer vi att åka till Citti Market om ni önskar handla. Vi stannar där ca 2,5 timmar och därefter åter till vårt hotell. Vårt hotell ligger så centralt att det är gångavstånd till julmarknaden. På Rådhusplatsen brukar de ha ett Pariserhjul uppställt som vi rekommenderar att åka upp i då det är en otrolig utsikt över Kiel och hamnen ut mot Kieler Fjord. Ni har dagen fri att shoppa, äta och bara umgås. Kanske en typisk ”deutsch wienerschnitzel” skulle sitta fint framåt kvällen!

  • Dag 3

    Frukost och utcheckning. Vi tar farväl av Kiel och börjar vår resa tillbaka till Östergötland. I bagaget kanske någon tomte har smugit sig ner… Vi tar färjorna Puttgarden-Rödby och Helsingör – Helsingborg innan vi når Sverige igen och beräknar vara åter i Östergötland ca 21.00.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
1/12Se allaJulmarknad KielMer än 83 590:-BokaMer information

Hotell

Hotel Astor Kiel by Campanile
Hotel Astor Kiel by Campanile
Ett bekvämt hotell i hjärtat av Kiel som ligger nära färjeterminalerna, centralstationen och Sparkassenarena. Det gör att du kan upptäcka och utforska det bästa av Kiels sightseeingplatser. Oavsett om...
Resekalender
6/10Rostock Penta hotellfrån 2 890:-