Skip to main content

Julmarknad Rostock

Rostock, Hansastaden som grundades på 1100-talet – Otroligt populär julmarknad med massor av utställare utmed ett stort antal gågator!  Stanna till och inta en kopp varm choklad med vispgrädde eller varför inte en gluhwein…

Fritextsökning

Coronainformation

Alla kommer att få tilldelad plats, vilket är klart när ni kliver ombord. Meddela oss vid bokning om ni reser tillsammans med några.

Just nu råder restriktionerna att alla ska bära munskydd på färjor och på alla offentliga platser, förutom när man sitter på restaurang och vid bord. Vilket var och en tar med sig.

Handsprit kommer att finnas ombord på bussen.  

Ingår och villkor

INGÅR: Bussresa, färjor, vägavgifter, logi del i dubbelrum, 22/11 & 29/11 Intercity Hotell*** 2 frukost, 3/12 Penta Hotel **** 2 frukost, middag dag 1. 

TILLÄGG: Enkelrum InterCity 480:-, Penta Hotel 1140:-

VALUTA: EUR

VIKTIGT

Allmänna och Särskilda resevillkor gäller, se vår katalog eller vår hemsida www.vikingbuss.com / www.ringarums.se Vi reserverar oss för ev. valuta- och skatteförändringar och förbehåller oss därmed rätten att justera priset pga nämnda förändringar som ligger utanför vår kontroll och uppkommit efter det datum då resan producerades.

Saknar ni avbeställningsskydd kan ni beställa det hos oss. Detta ska beställas vid bokning eller senast 10 dgr efter bokning.

Dagsprogram

  • Dag 1 Hemorten - Rostock

    Starten går från Östergötland tidigt på morgonen och vi gör ett frukoststopp på vägen. Via färjorna Helsingborg-Helsingör och Gedser-Rostock når vi Tyskland och framåt eftermiddagen är vi i Rostock och checkar in på vårt hotell för 2 nätter. 22/11 och 29/11 bor vi på Intercity Hotel***logi inkl. frukost , 3/12 bor vi på Penta Hotel****logi inkl. frukost och middag dag 1. (ca 62 mil)

  • Dag 2 Rostock

    Frukost. För dem som vill startar vi förmiddagen att åka till Calles för shopping. Vi kommer tillbaka till vårt hotell och därefter har ni fri tid för julmarknad och egna upptåg resten av dagen. Penta Hotel är centralt belägna och ni kommer direkt till julmarknaden, Inter City Hotel har ni ca 15 min promenad till centrum eller ta spårvagnen som är gratis för oss som bor på hotellet.

  • Dag 3 Rostock - Hemorten

    Frukost och utcheckning. Det är dags att starta hemfärden och vi tar färjan från Rostock till Gedser och tuffar sedan på genom Danmark, i Helsingör tar vi färjan till Sverige. Vi gör ett matstopp utmed vägen innan vi når Östergötland igen och beräknar vara hemma ca 21.00.

Hotell

InterCity Hotel
InterCity Hotel
Modernt hotell beläget brevid centralstationen i Rostock ca 15 minuters promenad till torget och gågatan. Det går spårvagnar precis utanför hotellet ner till centrum och det är gratis för hotellets gä...
Pentahotel Rostock
Pentahotel Rostock
Hotellet ligger i Rostocks historiska stadskärna, 5 minuters promenad från torget Neuer Markt och kyrkan Marienkirche. Här erbjuds välinredda rum med en 32-tums platt-TV. De rymliga rummen på pentahot...
Resekalender
10/12Hjalmars Julspektakelfrån 1 195:-
11/12Saturday Night Feverfrån 2 465:-
23/12Almunecar Costa Del Sol - Jul & Nyår-21 dagarfrån 17 990:-
23/12Stämningsfull Jul i Dalarnafrån 7 690:-
15/1Rain Man från 1 095:-