Skip to main content

Rostock 3 dagar

 

Rostock är en jättetrevlig stad varför inte följa med på våra prisvärda 3 dagars resor i ett betydligt lugnare tempo och tid att upptäcka Rostock.
Våra prisvärda shoppingresor har blivit mycket populära. Nu har vi dessutom ny påstigningsplats i Linköping med inhägnad parkering  belägen på Rönögatan Torvinge. Övriga påstigningsplatser skiljer mellan avgångsdatumen.

 

 

Fritextsökning

Coronainformation

De flesta restiktioner är nu borttagna i Tyskland dock krävs det fortfarande munskydd i vissa delstater i kollektivtrafiken samt på apotek.

Handsprit kommer att finnas ombord på bussen.  

Ingår och Villkor

INGÅR: Bussresa i helturistbuss, del i dubbelrum, 2 frukost, 100 kg shoppingvikt.

TILLÄGG: Intercity enkelrum 310:-, Pentahotel enkelrum 630:-, platsbokning i bussen 100:- 

Dagsprogram

  • Dag 1

    Vi åker tidig morgon med första rast i Ljungby. Sen via Helsingborg-Helsingör till Gedser där vi tar färjan till Rostock som avgår kl. 15.30 och anländer Rostock kl. 17.30. Väl där åker vi raka vägen till hotellet, sen är det fri tid.

  • Dag 2

    Frukost på hotellet. Avresa kl. 09.00 från hotellet till Calles för 2,5 timmars shopping. Tillbaka till hotellet och sen har man hela eftermiddagen/kväll att njuta av den trevliga staden.

  • Dag 3

    Avresa från hotellet kl 08.00, färjan avgår 09.00. Vi beräknas vara i Linköping kl 19.00

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
21/10Se allaRostock 3 dagarRing för att boka1 990:-Boka på väntelistaMer information

Hotell

InterCity Hotel, Rostock
InterCity Hotel, Rostock
Modernt hotell beläget brevid centralstationen i Rostock ca 15 minuters promenad till torget och gågatan. Det går spårvagnar precis utanför hotellet ner till centrum och det är gratis för hotellets gä...
Resekalender
15/10Musikalkomedin Tootsiefrån 1 395:-