Skip to main content

Rostock 3 dagar

 

Rostock är en jättetrevlig stad varför inte följa med på våra prisvärda 3 dagars resor i ett betydligt lugnare tempo och tid att upptäcka Rostock.
Våra prisvärda shoppingresor har blivit mycket populära. Nu har vi dessutom ny påstigningsplats i Linköping med inhägnad parkering  belägen på Rönögatan Torvinge. Övriga påstigningsplatser skiljer mellan avgångsdatumen.

Fritextsökning

Coronainformation

Vi kommer att boka max 40 personer. Alla kommer få tilldelat plats där de som reser ihop sitter samlat med mellanrum till övriga. Vill man själv välja var man ska sitta kan man göra det mot avgift. Handsprit kommer att finnas ombord på bussen. I Bordershop och på färjor är det obligatoriskt att använda munskydd vilket var och en tar med sig.

Dagsprogram

  • Dag 1

    Vi åker tidig morgon med första rast i Ljungby. Sen via Helsingborg-Helsingör till Gedser där vi tar färjan till Rostock som avgår kl. 15.00 och anländer Rostock kl. 16.45. Väl där åker vi raka vägen till hotellet, sen är det fri tid.

  • Dag 2

    Frukost på hotellet. Avresa kl. 09.00 från hotellet till Calles för 2,5 timmars shopping. Tillbaka till hotellet och sen har man hela eftermiddagen/kväll att njuta av den trevliga staden.

  • Dag 3

    Avresa från hotellet kl 08.00 vi beräknas vara i Linköping kl 19.00 och i Norrköping kl 20.00 osv

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
16/10Se allaInterCity Hotel11 990:-BokaMer information

Hotell

InterCity Hotel
InterCity Hotel
Modernt hotell beläget brevid centralstationen i Rostock ca 15 minuters promenad till torget och gågatan. Det går spårvagnar precis utanför hotellet ner till centrum och det är gratis för hotellets gä...