Skip to main content

Tulpankryssning i Holland

Följ med från tyska Köln på en kryssning i lugnt tempo på floder och kanaler till Amsterdam och Holland. Vårt kryssningsskepp som blir vårt hem under några dagar har en liten pool och relaxavdelning, men framförallt ett härligt utsiktsdäck där vi ser Holland passera förbi i makligt tempo. Under resan gör vi utflykter till blomsterparken Keukenhof och ser självklart Amsterdam. Sedan kryssar vi vidare på floder och kanaler. Vi bor på kryssningsbåten i trevliga hytter och njuter av goda måltider och nöjen ombord.

Vill du verkligen uppleva Holland från sin bästa sida kom med oss på en härlig tulpankryssning!

Fritextsökning

Ingår och villkor

INGÅR: Bussresa, färjor & km skatter, 2 nätter på hotell inkl halvpension, 
5 nätter i dubbelhytt på huvuddäck inkl fullpension, reseledarservice.
Resan samkörs med ReseMakar´n

TILLÄGG: Enkelrum/hytt mellandäck 6.390:-, enkelrum/hytt övre däck 9.100:-, dubbelrum/hytt på övre däck 3.360:-, platsbokning i bussen 150:-

VALUTA: EUR

PASS: Ja

Dagsprogram

 • Dag 1 - Mot Bremen

  Vi reser söderut. I Helsingborg möter vi bussen från Västergötland och vi reser sedan vidare i en buss via färjan mellan Helsingborg - Helsingör sen Rödby - Puttgarden mot Bremen där vi checkar in och äter gemensam middag. Ca 70 mil

 • Dag 2 - Mot Köln

  Vi reser söderut efter frukost och kommer till Köln där vi går ombord på vårt fartyg. Vi checkar in och äter soppa innan båten lägger ut norrut i Rhen. Ombord ingår frukost, lunch och middag. Ikväll äter vi en välkomstmiddag ombord samtidigt som vår kanalbåt tar oss mot Amsterdam.

 • Dag 3 - Amsterdam & Keukenhof

  På morgonen lägger vi till i Zaandam utanför Amsterdam. Idag skall vi se den stora blomsterparken Keukenhof och Amsterdam. (Lunch ingår ej) Framåt kvällen återvänder vi till båten och äter middag ombord.

 • Dag 4 - Vindkvarnar och delikatesser

  Vi kryssar ut i Markermeer och upp till Enkhuizen. De som vill kan här vara med på en utflykt till Vindkvarnar och delikatesser. Pris 590:- bokas hemifrån. Efter middagen ombord lägger vårt fartyg ut och vi kryssar söderut på kanaler och floder under natten.

 • Dag 5 - Rotterdam & Dordrecht

  Under morgonen lägger vår båt till i Rotterdam som man kan upptäcka på egen hand eller följa med på en utflykt som fartyget anordnar till Rotterdam och Delft. (Pris 590:-, bokas på båten) På eftermiddagen fortsätter vi en liten bit till mysiga Dordrecht. Efter att även ha sett Dordrecht fortsätter vi under natten till vårt sista stopp.

 • Dag 6 - Sista dagen ombord

  På morgonen har vi lagt till i Arnhem och har fram till eftermiddagen på oss att upptäcka staden. Vid 14:00 seglar vår båt vidare på Rhen mot Köln. Avskedsmiddag ombord ikväll.

 • Dag 7 - Vi resor mot Lübeck

  Efter frukost möter vi vår buss igen. Vi packar in vårt bagage och sedan tar vi en titt på Köln. Vår resa tar oss norrut till Lübeck där vi checkar in på fina Park inn by Radisson och äter middag.

 • Dag 8 - Nu är vi snart hemma igen

  Efter frukost far vi vidare hemåt. I norra Tyskland stannar vi på en gränshandel där vi kan shoppa billigt innan vi tar färjan över till Danmark. I Helsingör tar vi nästa båt och väl över i Helsingborg börjar vi skiljas åt. Västgötarna far vidare mot sitt och vi fortsätter längs E4 hemåt. Ca 82 mil

Resekalender
17/6Måndagsbussen Rostockfrån 1 790:-
20/6Midsommar i Bohuslänfrån 5 290:-
24/6Bohuslän Tauberesafrån 4 990:-
25/6Nordkapfrån 14 990:-
28/6Norska höjdpunkterfrån 4 490:-