Skip to main content

Bremen Oktoberfest - Dorint City Hotel

Öl, öl, öl och tyskt gemyt på Bremer Freimarkt – Nordtysklands största folkfest.
Detta är Bremens motsvarighet till oktoberfesten i München. Här finns nöjesfält och många härliga tält med mat, musik och hög stämning till långt in på småtimmarna...

OBS! Vi bor centralt, jättenära festivalområdet!

Fritextsökning

Ingår och villkor

INGÅR
Bussresa i helturistbuss, del i dubbelrum, 3 frukost, reseledare. 100 kg shoppingvikt 

TILLÄGG
Enkelrum 1200:-
Platsbokning i bussen 150:- 

VALUTA
EUR

PASS
Ja

 

Dagsprogram

 • Dag 1 Till Bremen

  Avresa under morgonen längst E4 söderut och ner till färjorna Helsingborg-Helsingör och Rödby-Puttgarden. Vi bor på 4-stjärniga Dorint City - Hotel Bremen beläget centralt nära oktoberfesten.
  (Ca 82 mil)

 • Dag 2-3 Bremen

  Under två veckor på hösten hålls Tysklands äldsta folkfest. I drygt 980 år har Bremenborna firat sin ”Freimarkt”. På torget spelas det för fullt, ett jättestort nöjesfält har byggts upp och man dansar samt roar sig kungligt. Under dagarna i Bremen är det bara att bege sig ut i folkvimlet och sjunga, äta och dricka ända fram på småtimmarna. Passa på att prova den typiska ölfestivalmaten och drycken som serveras vid alla matstånd. Vid torget hittar vi frestande konfekt- och chokladbutiker, uteserveringar och gemytliga restauranger. En promenad i stadens äldsta kvarter Schnoor är att rekommendera. Vi kommer även att göra en stadsvandring för de som vill.

 • Dag 4 Hemresa

  Efter frukost sätter vi kurs mot Bordeshop innan färjan Puttgarden-Rödby. Vi reser genom Danmark och upp till färjan Helsingör-Helsingborg innan vi kommer till Sverige och är åter i Linköping ca kl 21.30 med härliga minnen från oktoberfesten och nya vänner!

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
26/10Se allaBremen Oktoberfest - Dorint City
Garanterad Avgång
Ring för att boka4 990:-Boka på väntelistaMer information

Hotell

Dorint City-Hotel Bremen
Dorint City-Hotel Bremen
Centralt belägt med 500 meter till marknadstorget. Hotellet erbjuder luftkonditionerade rum med platt-tv och utsikt över staden. Gratis WiFi. Hotellet har också en finsk bastu, ett turkiskt ångbad och...
Resekalender
6/10Rostock Penta hotellfrån 2 890:-