Skip to main content

Sommarfest i Gdansk

Sommarfest i Gdansk, St Dominic´s Fair firas årligen sedan 1200 talet och har blivit det största kulturella och kommersiella evenemanget i Polen och en av de största i hela Europa.  Festivalen pågår under tre veckor och erbjuder ett rikt program av kulturevenemang med utställningar, konserter, gatuteater, festivaler, parader och uppvisningar. Upplev sagolik atmosfär, vackra kulturminnen och stormig historia. Besök stadens mikrobryggerier där du kan prova spännande öl från Polen. Charmiga & mysiga Mariacka Gatan kantas av små uteserveringar och barer där du kan prova den goda soppan Zurek eller de lokala pirogerna.

Fritextsökning

Ingår och Villkor

INGÅR: Bussresa i helturistbuss, del i dubbelhytt/rum, 3 frukost, 100kg shoppingvikt

KÖP TILL: Enkelhytt-/rumstillägg 930:-, platsbokning i bussen 100:-

Coronainformation

Alla restriktioner i Polen är borttagna.

Handsprit kommer att finnas ombord på bussen. 

Dagsprogram

 • Dag 1. Östergötland - Karlskrona

  Avresa på förmiddagen från hemorten och vi tar sikte på Karlskrona. På vägen söderut kommer vi att stanna för lunch och fika. Ett stopp på Kosta Outlet hinner vi också med. Färjan avgår 21:00. Njut av underhållning, god mat, dryck och innan vi somnar i våra bekväma hytter med golvstående sängar. Ca 30 mil

 • Dag 2. Stadsrundtur och sommarfest

  Vi äter frukost ombord innan vårt fartyg lägger till 07:30 i Gdynia. Vår guide möter på kajen och visar oss trestadsregionen, Gdynia, Sopot och Gdansk. På eftermiddagen checkar vi in på centralt belägna 4-stjärniga Hotel Qubus Gdansk. Nu kan vi börja roa oss på Sommarfesten med allt vad den har att erbjuda.

 • Dag 3. Sommarfest och färja

  Vi fortsätter att njuta av sommarfesten! Under kvällen kör vi till ett av de stora shoppingcentrumen för billig shopping innan vi kliver ombord på Stenas bekväma färja mot Sverige som avgår 21:00.

 • Dag 4. Karlskrona - hemort

  Efter att färjan lagt till i Karlskrona kl 07,30 så beger vi oss mot våra hemorter

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
4/8Se allaSommarfest i GdanskMer än 83 990:-BokaMer information

Hotell

Qubus Hotel Gdańsk
Qubus Hotel Gdańsk
4-stjärnigt hotell med utsikt över floden Mołlawa och Gdańsks gamla stadsdel. Rummen har luftkonditionering, tv, värdeskåp och gratis WiFi. Qubus Hotel Gdańsk ligger 5 minuters promenad...
Resekalender
3/7Polcirkelkustenfrån 8 990:-