Skip to main content

Holland

Det är nu över 50 år sedan vi arrangerade de första "tulpanresorna" till Holland och fortfarande är det en av våra populäraste resor och vi gör dom fortfarande på samma sätt. Varför ändra ett vinnande koncept?

Blomstertåget ser vi 16/4 dag 5 & 19/4 dag 2.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1 till Bremen

  Avresa på morgonen det blir kaffe/frukoststopp i Ljungby innan vi åker färjorna Helsingborg - Helsingör samt Rödby – Puttgarden. På kvällen ankommer vi till Bremen där väntar logi och gemensam middag. (ca 820 km)

 • Dag 2. Bremen - Holland

  Efter frukost går vår resa västerut mot den holländska gränsen. Landskapet förändras under resans gång och snart träffar vi på kanaler med de typiska broarna, väderkvarnar och gröna betesmarker. Vi passerar över den 3 mil långa Nordsjövallen innan vi stannar för ett besök i en av de pittoreska byarna som vi passerar. Vårt hotell centralt i Hilversum, Amrath Hotel Media Park Hilversum. Här bor vi i 3 nätter med middag varje kväll.(ca 440 km)

 • Dag 3 – 4 Utflykter

  Vi kommer att vara med om mycket spännande dagar i detta blomstrande land och lämnar vårt hotell efter frukost för utflykter som ingår i resans pris.

  Se mer info om våra utflykter under "Utflykter"

 • Dag 5. Till Bremen

  Efter frukost lämnar vi ”Tulpanernas land” och den tyska gränsen passeras. På eftermiddagen är vi framme i trakterna av Bremen och vi checkar in på vårt hotell för övernattning och middag. (ca 440km)

 • Dag 6. Till Hemorten

  Efter morgonens frukost åker vi mot Puttgarden, där vi färjar över till Danmark. Via färjan i Helsingör återkommer vi till Sverige. På kvällen anländer vi till våra hemtrakter och denna ljuvliga resa är slut - tack och farväl för den här gången! Beräknad hemkomst till Linköping ca 21.30. (ca 820 km)

Ingår och villkor

Blomstertåget ser vi 16/4 dag 5 & 19/4 dag 2.

INGÅR: Bussresa, färjor enl. program, vägskatter, logi i dubbelrum med dusch/bad och wc, 5 frukost, 5 middag utflykter enligt program samt reseledarservice. (ev. kvällsutflykter och andra inträden ingår ej).

TILLÄGG: Enkelrum 2.180:-, platsbokning i bussen 150:-

VALUTA: EUR

PASS: Ja

VIKTIGT
Allmänna och Särskilda resevillkor gäller, se vår katalog eller vår hemsida www.vikingbuss.com / www.ringarums.se  

Vi reserverar oss för ev. valuta- och skatteförändringar och förbehåller oss därmed rätten att justera priset pga nämnda förändringar som ligger utanför vår kontroll och uppkommit efter det datum då resan producerades.

Saknar ni avbeställningsskydd kan ni köpa till det genom ERV. 

Utflykter

KEUKENHOF – är förstås den stora attraktionen. I den 32 ha stora parken visar de holländska blomsterodlarna upp sina blommor. Luften fylls av blomdoft och blomsterprakten är överväldigande. Här finns 15 km promenadvägar att vandra för att njuta av miljoner lökblommor, blommande träd och buskar och i växthusen finns enorma blomsterarrangemang.

HAAG – vi åker genom staden och ser flera kända byggnader så som Fredspalatset samt gör ett besök på Mesdags mycket sevärda panoramamålning.

AMSTERDAM - full av liv och historisk charm - en av Europas vackraste och mest intressanta städer. För att bäst uppleva staden gör vi en båttur på de berömda kanalerna som kantas av lummig grönska och vackra 1600-talshus. En stund för shopping och egna strövtåg är ett måste!

OST och TRÄSKOR - besök på en bondgård och får vara med om tillverkning av goda ostar och träskor – Klompen!

Våra hotell

Våra hotell
Atlantic Hotel Universum, Bremen
Amrath Hotel Media Park Hilversum, Hilversum
InterCityHotel, Bremen

Karta