Skip to main content

Lübeck

Häng med på en trevlig weekend till Hansastaden Lübeck som är en av Tysklands bäst bevarade städer. Gamla Stan är omringad av vatten och är med sina 1800 kulturhistoriskt värdefulla byggnader, historiska gränder och gångar en gemytlig bekantskap.

Fritextsökning

Coronainformation

De flesta  restriktionerna i Tyskland är nu borttagna dock krävs det i vissa delstater munskydd i kollektivtrafik och på apotek.

Handsprit kommer att finnas ombord på bussen. 

Ingår och villkor

INGÅR: Bussresa, färjor och vägskatter, del i dubbelrum, 2 frukostar.
100 kg shoppingvikt.
 

TILLÄGG: Enkelrum 820:-, platsbokning i bussen 100:-

VALUTA: EURO

PASS: Ja

Dagsprogram

  • Dag 1. Hemorten - Lübeck

    Via färjorna Helsingborg-Helsingör och Rödby-Puttgarden når vi superfina centralt belägna 4-stjärniga Hotel Park Inn by Radisson. Hotellet ligger perfekt med stadsporten Holstentor strax intill. Ca 66 mil

  • Dag 2. Lübeck

    Frukost. För de som vill finns möjlighet att följa med till stora varuhuset Citty. Därefter blir det tid att på egen hand uppleva Lübeck. Besök Café Niederegger och smaka på deras berömda marsipan, kanske äta lunch på skepparnas krog Schiffergesällschaft eller blir det en middag på legendariska rådhuskällaren!? Det finns mycket att utforska och mängder av restauranger så ni får garanterat en trevlig dag.

  • Dag 3. Lübeck - hemorten

    Så var det dags för hemfärd men innan vi kör ombord på färjan ges möjlighet att fylla på husapoteken… Vi beräknar att vara hemma i Östergötland igen vid 20 tiden. Lika många mil hem…

Resekalender
5/12Julmarknad Wismarfrån 2 790:-
9/12Julmarknad Rostockfrån 3 890:-
20/12Almunecar 15 dagar Jul & Nyårsfirandefrån 15 990:-
23/12Stämningsfull Jul i Dalarnafrån 7 790:-
28/1Björn Skifsfrån 3 195:-