Skip to main content

Lübeck

Häng med på tripp till till Hansastaden Lübeck som är en av Tysklands bäst bevarade städer. Gamla Stan är omringad av vatten och är med sina 1800 kulturhistoriskt värdefulla byggnader, historiska gränder och gångar en gemytlig bekantskap. Vi bor på 4-stjärniga Park Inn by Radisson.

Fritextsökning

Coronainformation

Vi kommer att boka max 40 personer, då vi har plockat ut säten i bussen för att få Coronaavstånd till nästa säte. Alla kommer att få tilldelad plats, vilket är klart när ni kliver ombord. Meddela oss vid bokning om ni reser tillsammans med några.

Just nu råder restriktionerna att alla ska bära munskydd på färjor och på alla offentliga platser, förutom när man sitter på restaurang och vid bord. Vilket var och en tar med sig.

Handsprit kommer att finnas ombord på bussen.  

Ingår och villkor

INGÅR: Bussresa, färjor och vägskatter, del i dubbelrum, 2 frukostar.
 

TILLÄGG: Enkelrum 730:-

VALUTA: EURO

Dagsprogram

  • Dag 1. Hemorten - Lübeck

    Vi åker tidig morgon med första rast i Ljungby. Sen via färjorna Helsingborg-Helsingör till Rödby där vi tar färjan till Puttgarden. Stopp vid Heligenhafen för 2 timmars shopping. Vidare till vårat superfina centralt belägna hotell, Park Inn by Radisson****. Hotellet ligger perfekt med stadsporten Holstentor strax intill. Ca 66 mil

  • Dag 2. Lübeck

    Efter frukost finns det möjlighet att följa med ut till det stora köpcentret Citty där vi får ett par timmar att shoppa. Sen är det fri tid för egna strövtåg i Lübeck.

  • Dag 3. Lübeck - hemorten

    Efter frukost är det dags för hemfärd. Beräknad hemkomst till Östergötland ca. kl 20:00