Skip to main content

Skördefest på Öland

Skördefest på Öland
Vi åker till Öland och är med på Skördefesten - en stor folkfest! Under några dagar visar man upp det som odlas på ön. Överallt längs de öländska vägarna kan vi se de karakteristiska halmbalarna dekorerade med pumpor. På ön finns många duktiga hantverkare som har öppet, visar sina alster och naturligtvis kan man handla också!  

Fritextsökning

Ingår och villkor

INGÅR: Bussresa med helturistbuss, del i dubbelrum, 1 frukost, 1 lunch, 1 middag, alla rundturer och utflykter med bussen enligt program, (ev. entréer ingår ej). Lokalguide på Öland båda dagarna.

TILLÄGG: Enkelrum 650:-, dryck till maten, platsbokning i bussen 100:-

Dagsprogram

  • Dag 1. Hemorten – Öland

    Vi lämnar Östergötland på morgonen och kommer till Öland vid lunchtid. Tillsammans med vår lokalguide börjar vi med gemensam lunch (ingår). Det blir ett myller av sällsamma konstupplevelser, konstnärer och gårdsbutiker överallt. När det börjar skymma lyser hela Öland upp av tända facklor och lysande pumpor. Vi kommer till vårt hotell Skansen i Färjestaden vid 19-tiden och har då gemensam middag.

  • Dag 2. Öland – Hemorten

    Frukost. Även denna dag är vi med vår lokalguide och vi fortsätter utforska ön. Vi har mycket att välja på. Under skördefesten erbjuds ca 900 olika aktiviteter. Här kan man handla direkt av ett 100-tals kvalitetsutställare som tillverkar delikatesser, smeder, keramiker, textilare, träsnidare, glaskonstnärer, smycken m m. Framåt kvällningen beger vi oss hem igen och beräknar vara åter ca 21.30 i Linköping.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
28/9Se allaÖlands skördefestMer än 82 590:-BokaMer information

Hotell

Hotell Skansen
Hotell Skansen
Välkomna till solen och vindarnas ö och Hotel Skansen, Färjestaden där ni kan bryta gamla mönster och hämta ny energi. Ta chansen att koppla av och njuta av en lyxig weekend eller utforska Öland med h...