Skip to main content

Stämningsfull Jul i Dalarna

Lämna stöket hemma och fira julen i Rättvik i Dalarna. Det blir en klassisk jul med god julmat, glögg, glada julsånger, dans runt granen. Här kan man bara ha en fridfull jul eller delta i någon de lättare aktiviteter som erbjuds. 

Fritextsökning

Coronainformation

Alla kommer att få tilldelad plats, vilket är klart när ni kliver ombord. Meddela oss vid bokning om ni reser tillsammans med några.

Handsprit kommer att finnas ombord på bussen.  

Ingår och villkor

INGÅR: Resa i helturistbuss t/r, del i dubbelrum, 3 frukostar, julbord samt ytterligare en lunch, 3 middagar, arrangemang, reseledare.

TILLÄGG: Enkelrum 1200:-

VALUTA: SEK

Julprogram

Se julprogrammet här

Dagsprogram

 • Dag 1. Till Dalarna

  Resan går under förmiddagen via Västmanland innan vi når Dalarna och Rättvik. Under vägen stannar vi på lämpligt rastställe för paus och anländer under eftermiddagen till vårt boende och hälsas välkomna av vår julvärd Täpp Lars med varm glögg. Vi bor 3 nätter på Hotell Lerdalshöjden. Gemensam trerätters middag.

 • Dag 2. Rättvik

  Dagen bjuder på glögg, tipspromenad, julbord, Kalle Anka på storbilds-TV och lättsam underhållning i roingivande miljö. Även tomten har hittat hit och dans kring granen hör julafton till. På kvällen bjuds vi på en buffé.

 • Dag 3. Rättvik

  För de som önskar tar vi oss till en av de vackra kyrkorna för en stämningsfull julotta. Väl tillbaka på hotellet serveras frukost. Lättsammare underhållning finns under dagen med avbrott för jullunch. Eftermiddagen går i samma anda och på kvällen serveras en trerättersmiddag.

 • Dag 4. Hemresan

  Efter frukostbuffén och våra härliga dagar i Dalarna är det dags att återvända till vår del av Sverige. Vi stannar på lämpliga platser för pauser under hemresan och önskar alla en RIKTIGT GOD JUL!

Resekalender
11/2Björn Skifsfrån 3 195:-
11/2Tootsiefrån 1 395:-
13/2Reseträff Cinderella Buss 1från 790:-
13/2Reseträff Cinderella Buss 2från 790:-
13/2Reseträff Cinderella Buss 3från 790:-