Skip to main content

Jesus Christ Superstar

Jesus Christ Superstar är utan att överdriva en av världens största musikalsuccéer genom tiderna. Peter Stormare kommer att spela rollen som den flamboyante och cyniske kung Herodes i ”Jesus Christ Superstar” i Dalhalla i sommar. Stormare har inte stått på en svensk teaterscen sedan han spelade Jean i nypremiären av Ingmar Bergmans uppsättning av ”Fröken Julie” på Dramaten i början av 90-talet. Medverkande: Linus Wahlgren, Patrik Martinsson, Fred Johanson, Simon Rubin, Jessica Berge m m

Fritextsökning

Ingår och villkor

INGÅR: Bussresa t/r, logi i dubbelrum inkl frukost, middagsbuffé, vickning efter Dalhalla, entré och konsertbiljett Sektion C : Grön till Dalhalla.

OBS: vid avbokning behålles 850:-/person fram till 31 dagar före avresa, därefter är det hela summan i avbokningskostnad per/person.

Dagsprogram

  • Dag 1

    Vi lämnar Östergötland och åker via Örebro vi stannar för lämpliga raster under resan till Dalarna. Inkvartering på First Hotel Tällberg. Dalhalla är idag en internationellt etablerad spelplats och bl. a beskriven som en av de mäktigaste och vackraste utomhusarenorna i Europa. Under perioden juni till september erbjuder Dalhalla 20-25 evenemang med både svenska och internationella artister inom olika musikstilar. Efter välsmakande middag åker vi till DALHALLA. När vi kommer tillbaka till hotellet bjuds det på vickning för de som känner sig sugna!

  • Dag 2

    Frukost på hotellet. Innan vi åker hemåt, vi gör lämpliga stopp på vägen hem. Beräknad hemkomst ca 19.00

Resekalender
1/2Rostock Måndagsbussenfrån 1 390:-
16/2Polen hälsoresafrån 3 990:-
27/2Rostock Lördagfrån 1 390:-
1/3Rostock Måndagsbussenfrån 1 390:-
8/3Rostock Måndagsbussenfrån 1 390:-