Skip to main content

Biograd

Kroatien har blivit mycket populärt som semesterland, inte undra på med sitt behagliga klimat, kristallklara vatten och vackra natur. I år flyger vi KLM från Linköping via Amsterdam och landar i Split praktiskt och bekvämt!

Fritextsökning

Flyginformation

FLYGTIDER
Vi flyger med KLM enl nedan tider. Observera att flygbolaget förbehåller sig rätten att ändra i sin tidtabell vilket ligger helt utanför vår kontroll. Uti händelse av tidtabellsförändring kommer ni att meddelas detta innan avresa.
Vi försöker alltid att i möjligaste mån reservera säten ombord på flyget så att ni som reser i sällskap ska få möjlighet att sitta tillsammans, dock finns det ingen garanti för detta. Om man verkligen vill försäkra sig om en speciell plats ombord på planet så finns givetvis möjligheten att själv gå in på www.klm.com och där både checka in och mot avgift boka sin plats ombord. Kontakta oss för bokningskod.
Flygbiljetter skickas ut per e-mail ca 1 vecka före avresa.

KL1178  Linköping - Amsterdam      kl.06:05-07:50  
KL1945  Amsterdam - Split               kl.09:50-12:05 
KL1946  Split - Amsterdam               kl.12:50-15:15  
KL1181  Amsterdam - Linköping      kl.15:55-17:40

BAGAGE
1 incheckat bagage max 23 kg pp
1 handbagage, max 55 x 35 x 25 cm samt 1 tillbehör ex. handväska eller bärbar dator, max 40 x 30 x 15 cm, totalvikt max 12 kg

OBS! Kontrollera att ditt namn i bokningen överensstämmer med ditt pass

Ingår och villkor

INGÅR
Anslutningsbuss flygplats t/r, flyg Linköping-Split t/r, del i dubbelrum med balkong, 7 frukost och 7 middag, guidad rundtur i Split och reseledare.

TILLÄGG
Enkelrum 3630:-
Utflykt Krka Nationalpark 490:-
Båttur i Kornati skär¨gård 200:-
Utflykt till Zadar 230:-

PASS
Ja

VALUTA
HRK

VIKTIGT
Allmänna och Särskilda resevillkor gäller, se vår katalog eller vår hemsida www.vikingbuss.com / www.ringarums.se  
OBS! vid flygresa kan särskilda regler gälla, se information vid ev. avbokning nedan.
Kontrollera att ditt namn överensstämmer med ditt pass

Vi reserverar oss för ev. valuta- och skatteförändringar och förbehåller oss därmed rätten att justera priset pga nämnda förändringar som ligger utanför vår kontroll och uppkommit efter det datum då resan producerades.

AVBOKNINGSVILLKOR
-120 dagar innan avresa 3000:-/p
119-60 dagar innan avresa 50% av resans pris
59 dagar innan och fram till avresa 100% av resans pris

Saknar ni avbeställningsskydd kan ni beställa det hos oss. Detta ska beställas vid bokning eller senast 10 dgr efter bokning.

Våra utflykter

Zadar
Bussutflykt till den vackra kuststaden Zadar där det finns ett närmast oändligt utbud av upplevelser och sevärdheter. I likhet med Split och Dubrovnik finns här en historisk stadsdel med romerska monument och medeltida kyrkor. Vi får en guidad rundtur och fri tid.
Pris: 230:-

Krka Nationalpark och Sibenik
Bussutflykt till Krka som är härligt grönt med kullar och vattendrag här finns en serie på 17 spektakulära vattenfall. De är mellan 200 och 400 meter breda och den sammanlagda fallhöjden är 45 meter!
Vi gör även ett stopp i staden Šibenik. Under vår rundvandring bland stadens alla vackra stenhus och smala gränder ser vi bland annat den ståtliga katedralen Sankt Jakob som finns med på Unescos världsarvslista.
Pris: 490:-

Båttur bland Kornatiöarna
Denna vackra skärgård ligger precis utanför Biograd och är en av Kroatiens åtta nationalparker. De 147 öarna sträcker sig hela vägen från Zadar till Sibenik. Dessa karga men vackra vita öar är samtliga obebodda men populära bland dykare och seglare. En underbart härlig båttur på det vackra kristallkara vattnet!
Pris. 200:- 

Dagsprogram

 • Dag 1 Östergötland - Split - Biograd

  För den som önskar finns anslutningsbuss från hemorten att boka annars träffas vi på Linköpings flygplats.
  Flyg via Amsterdam med KLM till Kroatiens näst största stad Split. Vi landar vid lunchtid och inleder med lunch och sightseeing.

  Split har ofta kallats Adriatiska havets vackraste, och stoltserar med en tvåtusenårig historia. Efter avslutad stadsvandring åker vi till vårt hotell i Biograd hotell Kornati**** eller Ilirja**** och checkar in.
  Varje kväll äter vi gemensam middag på hotellet.

 • Biograd na Moru ”den vita staden vid havet” har 6000 invånare och ligger i Dalmatien. Vid den mysiga hamnpromenaden finns det flera caféer, barer och restauranger där många har nyfångad fisk på menyn, sitt här och njut av en fantastisk utsikt över hav och öar. Där hamnpromenaden tar slut tar stränderna vid. Det finns både klippor med betongtrappor och klapperstenstränder.

 • Dag 2-7 Biograd na Moru - Sol & Bad och utflykter

  Nu har vi fullt upp att ta det lugnt sola och bada, hotellet har både inom och utomhuspool. Kanske promenera utmed strandpromenaden och bara njuta.
  Reseledaren bor på hotellet och kan tipsa om aktiviteter om fantasin tryter. Hotellet har levande musik flera kvällar i veckan.

  För mer information om utflykterna se under Våra utflykter.

 • Dag 8. Biograd-Östergötland

  Efter frukost hämtar transferbussen oss på hotellet för transport till Splits flygplats varifrån vi flyger till Linköping via Amsterdam. Transferbuss hem till hemorten för de som önskar.

Karta

Resekalender
5/10Rostock Måndagsbussenfrån 1 290:-
16/10Rostock 3 dagarfrån 1 990:-
19/10Måndagsbussen Valdemarsvikfrån 1 290:-
23/10Expressbuss Puttgardenfrån 795:-
7/11Rostock Lördagfrån 1 390:-