Skip to main content

Expressbuss Puttgarden

Följ med på shoppingresa till Bordershopen i Puttgarden. På dessa resor har vi begränsat antal påstigningsplatser så det ska gå snabbt och smidigt. En nyhet vi erbjuder är inhägnad gratis parkering i Linköping. Avresa fredag kväll och vi gör en paus i Småland efter ett par timmar där det kommer att finnas kaffe, korv och dricka att köpa på bussen. På färjan Helsingborg-Helsingör har man möjlighet att sträcka på benen och på Rödby-Puttgarden smakar det bra med frukost innan vi anländer Bordershop ca kl 07.00 Vi handlar i minst 2 timmar innan vi återvänder hemåt igen.  

Du kan ta del av hela deras utbud och priser och även förbeställa varor på www.bordershop.com/dk.   

Hemresan går samma väg med raster på färjorna och ett stopp i Sverige med möjlighet att äta. Hemma igen vid lördag kväll vid 19 tiden.

Fritextsökning

Coronainformation

Vi kommer att boka max 40 personer. Alla kommer få tilldelat plats där de som reser ihop sitter samlat med mellanrum till övriga. Vill man själv välja var man ska sitta kan man göra det mot avgift. Handsprit kommer att finnas ombord på bussen. I Bordershop och på färjor är det obligatoriskt att använda munskydd vilket var och en tar med sig.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
25/9Se alla Fullbokad, väntelista795:-Boka på väntelistaMer information
23/10Se alla Mer än 8795:-BokaMer information
Resekalender
25/9Expressbuss Puttgardenfrån 795:-
5/10Rostock Måndagsbussenfrån 1 290:-