Skip to main content

Hollandskryss i tulpantid ✈

Följ med på en kryss genom Hollands floder och kanaler från Antwerpen till Amsterdam och upptäck Nederländerna, tulpanernas, kvarnarnas och ostens land. Vi flyger från Linköping till Amsterdam och når vår flodbåt redan på första dagens eftermiddag. Sedan väntar äventyret. Vi ser Amsterdam och Keukenhof förutom alla vackra vyer från vattnet!

 

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1: Mot Antwerpen

  De som vill kan boka transfer från hemorten till Linköpings flygplats. Vi träffas vid incheckningen och flyger 06.05 till Amsterdam 07.45. Här möter vi vår transferbuss som skall ta oss till Antwerpen och vår kryssningsbåt. På vägen dit passar vi på att stanna till på den enorma blomsterparken Keukenhof. Här kan vi njuta av alla lökväxter som är i full blom. Efteråt fortsätter vi mot Antwerpen och vårt fartyg som vi går ombord på vid ca 18:00. Efter att ha installerat oss i våra hytter presenterar vår besättning för oss under en välkomstdrink. Middag på kvällen.

 • Dag 2: Antwerpen - Rotterdam

  Vi börjar efter den fina frukosten med att upptäcka den gamla staden Antwerpen med vår värdinna från fartyget. Vi återvänder ombord och kryssar mot Rotterdam. Vår kryssning kommer att korsa små inlandshav och enorma slussar innan vi når Rotterdam på kvällen. Ikväll är det vår galamiddag ombord.

 • Dag 3: Rotterdam - Amsterdam

  Vi kryssar vidare mot Amsterdam och får fina vyer från däck eller någon av de gemensamma utrymmena över landskapet.

 • Dag 4: Amsterdam

  Idag har vi lagt till i Amsterdam. Frukost ombord och sedan är dagen till för egna upptäckter i Amsterdam. Vår reseledare går en rundtur i staden för de som vill, där vi ser kajer och kanaler, torg och palats. Vill man kan man enkelt ta en båttur på stadens kanaler. Vår reseledare hjälper gärna till med att boka biljetter.

 • Dag 5: Amsterdam - Vollendam och hem

  Njut av en sista frukostbuffé ombord innan vi går av kl. 09.00. Vår buss står på kajen och vi börjar med en tur till Volendam där vi kommer få uppleva vara med på ett besök på en ostbondgård, här kan vi provsmaka och handla ost. Vi ser även hur man tillverkar de klassiska holländska trätofflorna. Efteråt besöker vi mysiga Vollendam där vi har tid till att på egen hand äta lunch och shoppa souvenirer eller bara njuta av miljön. Vi är åter på flygplatsen ca 19:00 och flyger hemåt vid 21:05 mot Linköping. För de som bokat transfer väntar bussen för fortsatt färd hemåt.

Ingår och villkor

INGÅR: Transferbuss flygplat, flygresa Lkpg-AMS t/r, busstransfers i Holland och Belgien, 4 nätter i dubbelhytt inkl fullpension (Frukost, lunch och middag), reseledarservice.

Resan samkörs med Resemakar´n

TILLÄGG: Dubbelhytt mellandäck 2000:-, Dubbelhytt Övre däck 2400:-, Enkelhytt huvuddäck 2990:-.

Bagage & Incheckning:
1 incheckat bagage med en maxvikt av 23 kg per person. Handbagage max 12 kg.
Incheckningen öppnar 2 timmar före avresa.