Skip to main content

Lübeck Ducksteinfestivalen

Duckstein började bryggas redan i slutet av 1600-talet i den lilla orten Königslutter am Elm. Detta överbryggda veteöl med sin gula färg och söta smak sägs hjälpa mot allehanda krämpor. Uppskattat av den Preussiske kungen på 1700-talet kom ölet att spridas runtom i riket. Idag ingår Duckstein i Carlsbergkonceren tillsammans med Holsten-bryggerierna och arrangerar fantastiska ölfestivaler sommartid. Följ med och njut av god öl, mat och musik utmed floden Trave!

Fritextsökning

Ingår och villkor

INGÅR: Bussresa, färjor och vägskatter, del i dubbelrum, 2 frukostar, stadspromenad och reseledarservice

TILLÄGG
Enkelrum 770:-

PASS Ja
VALUTA Euro

VIKTIGT
Allmänna och Särskilda resevillkor gäller, se vår katalog eller vår hemsida www.vikingbuss.com / www.ringarums.se  

Vi reserverar oss för ev. valuta- och skatteförändringar och förbehåller oss därmed rätten att justera priset pga nämnda förändringar som ligger utanför vår kontroll och uppkommit efter det datum då resan producerades.

Dagsprogram

 • Dag 1 Hemorten - Lübeck

  Färd söderut via Öresund och Fehmarn. Framåt sen eftermiddag/tidig kväll når vi vårt centralt belägna Hotel Park Inn**** med stadsporten Holstentor strax intill.
  Ett stenkast bort börjar festivalområdet – mycke´nöje!! Ca 66 mil

 • Dag 2 Lübeck

  För den som önskar finns möjlighet att efter frukost följa med vår reseledare på stadspromenad genom hansadrottningens historiska gator och spännande gränder. Förutom allt det goda ölet kan ni smaka vinet o sötebrödet som är Lübecks signum, äta lunch på skepparnas krog Schiffergesällschaft eller kanske blir det en middag på legendariska rådhuskällaren!?

 • Dag 3 Lübeck - hemorten

  Så var det dags för hemfärd men innan vi kör ombord på färjan ges möjlighet att fylla på husapoteken… Åter i respektive hemort framåt kvällningen. Lika många mil hem…

Resekalender
5/10Rostock Måndagsbussenfrån 1 290:-
16/10Rostock 3 dagarfrån 1 990:-
19/10Måndagsbussen Valdemarsvikfrån 1 290:-
23/10Expressbuss Puttgardenfrån 795:-
7/11Rostock Lördagfrån 1 390:-